vrijdag 9 juni 2017

Wierook sandalwood

De grootste collectie wierook vind je hier! Wierook tegen de laagste prijzen. Shop direct online op beslist. Ruim aanbod Aroma diffusers. Het grootste online winkelcentrum.


Alle merken Etherische olie.

Sandalwood wierook € per doos. Het branden van wierook is in het Verre Oosten een dagelijks gebruik en niet uitsluitend tijdens religieuze ceremonies. De parfum die vrijkomt tijdens het branden van de wierook verdrijft onplezierige geuren en geeft een kalmerend en ontspannend effect. Voor deze wierook zijn de prettigste en beste parfums gebruikt. Deze wierook bevat als belangrijkste bestanddeel sandelhout.


Dit is een uitstekende wierook om de aura te zuiveren. Steek je cone goed aan, de bovenste moet goed gloeien voordat de rook door de onderkant goed gaat branden. Met een kaarsje aansteken gaat het beste.


Sandelhout is een klassieke favoriet.

NATUURLIJKE WIEROOK SANDALWOOD Deze exclusieve wierook is 1 natuurlijk en zonder toevoeging van chemische ingrediënten of houtskool. Dat klinkt vanzelfspreken maar is het niet. Deze fijne sandalwood wierook van het Japanse merk Nippon Kodo is een rustgevende en mentaal zuiverende geur en bevat geen bamboe of hout. Hierdoor produceert deze wierook minder rook dan andere merken. Veelvuldig gebruikt tijdens een ontspannende meditatie of yoga oefeningen.


Een heel geschikte wierook voor innerlijke rust, voor bij de yoga of om bij te mediteren. Daarom wordt deze heerlijke geur ook door velen als favoriet gebruikt. De Nag Champa wieroken zijn van uitmuntende kwaliteit, één stokje kan tot uur aan een stuk branden. Priesters in tempels die elke dag grote hoeveelheden wierook verbranden en de deeltjes inademen. Normaal gebruik van wierook in huis levert niet die gevaren op zoals in dat onderzoek is aangegeven.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Woondecoratie goedkoop online. Het olie werd traditioneel gebruikt als een wierook in religieuze ceremonies en voor het verbeteren van meditatie.


Met de hand gemaakt en zonder toevoeging van synthetische geurstoffen of chemicaliën. Ook gebruiken wij geen houtskool, wat bij veel wieroken wel het geval is. Puur de warme en magische geur van echt sandelhout.


De etherische olie ervan is lang niet zo krachtig als die van ‘Oost’ en vervluchtigt sneller. Mira wierook laat je even genieten van een mooi leven met geuren en kleuren. De pakjes zijn met de hand in vrolijke kleuren gemarmer wat elk pakje uniek en persoonlijk maakt.

Morning Star is één van de populairste Japanse wierook merken. Omdat ze geen bamboe stokjes bevatten, produceren ze minder rook en een zuiverder geur dan de meeste wierook soorten met stok. Stokjes per pakje, brandduur minuten per stokje.


Hoge kwaliteit Japanse wierook zonder enig hout of bamboe kern. De geur is een spirituele geur en stimuleert de intuïtie. Het schenkt innerlijke balans en is goed voor de zuivering en reiniging van o. Volgens Chinese tradities wordt wierook volgens een strikt ritueel aangestoken. Eerst moeten er drie buigingen met knielingen gemaakt gevolgd door een buiging met de handhouding Namaskara mudra (handen op borsthoogte met de handpalmen tegen elkaar).


Vroeger was wierook uitsluitend afkomstig van twee bomen, de boswellia sacra uit Arabie en de boswellia papyrifera uit India. Het is al vele duizenden jaren oud. Waarschijnlijk is het gebruik van wierook ontstaan nadat iemand een stukje hars van de Boswellia boom op een smeulend vuurtje gooide en ontdekte dat de rook een speciale geur met zich meedroeg.


De hars = frankincense = wierook werd bij reukoffers gebruikt. The woods are heavy, yellow, and fine-graine an unlike many other aromatic woods, they retain their fragrance for decades.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts