maandag 26 juni 2017

Autolak drachten

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Is dit binnenkort uw website? De meest veelzijdige autoshop van Drachten e. Automat is een speciaalzaak op het gebied van.


Verkoop en montage van een zeer breed assortiment accessoires, maar ook onderhou reparaties en apk. Op December sluiten wij om 13:uur!

Autolak op maat laten maken terwijl u wacht! Naast alle Motip lak stiften en spuitbussen hebben wij ook Standox autolakken. De voordelen hiervan zijn dat wij hiermee een database van meer dan 6. Professionele detailers zoals Auto Cosmetics in Drachten beschikken over de producten van IGL Coatings. De juiste kleur met een autolak spuitbus in Drachten.


Bent u opzoek naar een autolak spuitbus in de buurt van Drachten ? We kunnen de juiste kleur maken voor elk merk auto. Dit kunnen wij doen door middel van het bouwjaar, kleur naam, kleurnummer en het merk van uw auto. Gaat u met een autolak iets spuiten maar is het eigenlijk te vochtig buiten?

Wij hebben een Infrarood drooglamp van het merk Trommelberg in de verhuur. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bestel online bij De Boer. Welkom bij Altac Coating Group. Bij Altac Coating Group bent u aan het juiste adres voor scherp geprijsde professionele lakken en hoogwaardige non-paint artikelen.


Lakstift met autolak is ideaal voor het herstellen van lakschade. Onze autolak stift wordt gemaakt aan de hand van de kleurcode of -naam van jouw auto, motor of scooter. Hierdoor komt de verf in de lakstift overeen met de lak op de auto waardoor je zelf krassen en beschadigingen kunt repareren.


Car Colors Paintshop, dé specialist in autolak en meer! Of u nu zoekt naar lakstiften, spuitbussen, grondmaterialen, tools, schuurpapier, tape of meer. Het gedeelte van uw autolak dat bedekt wordt met vogelpoep verandert niet van samenstelling.


Met als gevolg dat het lijkt alsof er - bij het verwijderen van vogelpoep - een doffe en beschadigde plek achterblijft. Vaak is deze plek goed te behandelen zonder dat hier al teveel tijd in gaat zetten. Kom dus snel naar Schadenet Drachten. Ook voor toebehoren als tape, folie en bescherming kun je bij ons terecht.


Frieslan kop van Overijssel, Drenthe. Over het algemeen gebruiken we wax om de autolak extra te laten glimmen en om vuil tegen te gaan. Echter blijft wax niet lang zitten.

Wil je voor langere tijd je autolak beschermen, jaren, zul je lakverzegeling moeten toepassen. Er zijn diverse producten op de markt die uw auto voor jaren kunnen beschermen tegen vuil. Dat zorgt weer voor een blije bestuurder natuurlijk. U kunt in onze volautomatische poetsstraat terecht voor een snel, goed.


Vakmanschap, kwaliteit en service. Dat zijn de uitgangspunten van Dabeko banden en automaterialen. Wij leveren u de producten van alle A-merken en bieden daarnaast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts