woensdag 28 juni 2017

Wollen plaids

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Vind nu jouw favoriete Wollen plaid.


Meer tijd voor elkaar en in huis.

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens.


Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol. Klippan heeft een ruim assortiment wollen plaids gemaakt van verschillende samenstellingen zoals eco lamswol, merino wol en gewone lamswol.

In deze collectie zijn traditionele weeftechnieken met moderne ontwerpen en kleurgebruik gecombineerd. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De collectie van het Deense merk Silkeborg Uldspinderi bevat een ruim aantal fijne wollen plaids. Plaids van Silkeborg Uldspinderi en Malagoon.


Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit plaids van Scandinavische wol, en ook wordt er geen gebruik gemaakt van kleurstoffen. Deze kleuren zijn zacht en veelal neutraal zodat ze met vrijwel iedere woonstijl kunnen worden gecombineerd. Kies voor een mooie grijze wollen plaid. Of juist voor meer kleur met een okergeel plaid.


Wat begon als een hobby om een mooie plaid te breien, liep al snel uit tot een kleine business. Vrienden, familie en kennissen vroegen mij om deze mooie plaids te maken. Al snel kwam ik er achter dat ik met deze leuke hobby meer moest gaan doen.


Ik heb er voor gekozen om met Merinowol te werken waardoor je mooie volle effecten in plaids krijgt. De wollen plaids zijn soepel en zacht en verkrijbaar in veel verschillende kleuren en dessins. De plaids zijn onderling mooi te combineren en per plaid hebben we combinatie suggesties gedaan, maar er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden.


Dus kijk wat bij jouw interieur het mooist zal zijn, zodat je lang van de plaid kunt genieten.

Verschillende soorten wollen plaids uit Ierland met vaak de karakteristieke Ierse ruiten. En vergeet niet de House in Style plaids. Een Nederlands merk dat zich laat inspireren door de zachte kleuren uit de natuur. Naast plaids heeft Elvang ook bijpassende kussens. Nu tijdens SALE met korting tot bij de Bijenkorf.


Gratis bezorging en retour. Nu ook ECOLOGISCHE DEKENS. Verzending vanaf €in uur. Alle plaids vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondekens online.


WolletjeBol maakt de zachtste en mooiste plaids en woonaccessoires. Met de hand en met liefde. Als je op zoekt bent naar een kleur die niet in de webshop staat, stuur dan gerust een berichtje. Er zijn altijd veel meer kleuren mogelijk dan wat online staat!


Ook kun je van de kleuren in de webshop een sample opvragen. De plaids zijn verkrijgbaar in verschillende effen kleuren of in fraaie Nordic designs en wat zo fijn is Elvang Denmark is Fair Trade gecertificeerd. Om uw een beter overzicht te geven van ons assortiment hebben wij onze dekens, plaids verdeeld in verschillende categorieën. De wollen Elvang Denmark plaids zijn licht in gewicht, zijn super lekker warm en voelen ontzettend zacht aan én zijn geweven in een top kwaliteit wol. Prachtige natuurlijke wollen plaids van het Deense merk Silkeborg.


Zowel naturel als kleuren plaids verkrijgbaar. Snelle levering uit voorraad. De plaids komen in verschillende materialen: 1 organisch katoen, alpacawol en schapenwol. We hebben ook een selectie jacquard gebreide plaids.


Voor de meest zachte plaids moet je zijn bij onze wollen plaids. De bijzondere wollen plaids van Klippan en Fair Trade Original zorgen voor sfeer en warmte in uw huis- of slaapkamerkamer. Mooi voor op het uiteinde van uw bed of heerlijk op de bank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts