woensdag 28 juni 2017

Grote serveerschalen

Grote collectie serveerschalen hier! Serveerschalen tegen de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Altijd de beste deal voor jou.


Fantastich Feestartikelen!

Laaggeprijsd en Snelle Levering. Bekijk nu ons assortiment serveerschalen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Kies uit ons ruime assortiment serveerschalen , platte schalen en dienbladen en dien je gerechten mooi op. Eten in stijl was nog nooit zo goedkoop en makkelijk. Dit grote ronde volumia kom van Rosti mepal is voorzien van een transparante deksel en is geschikt voor het bewaren en serveren van bijv.


In een serveerschaal kun je allerlei gerechten presenteren en serveren.

Naast glazen serveerschalen heb je ze ook van bijvoorbeeld RVS, aardewerk en plastic. Voor elk gerecht is er een geschikte vorm. Zo zijn er rechthoekige serveerschalen , schalen op voet en serveerschalen met vakjes. Een coole serveerschaal die qua kleur en design makkelijk aansluit bij elke serviesset. Bovendien zorgt Noah ervoor dat jouw eten altijd in de.


Assortiment bij vergelijkers. Je vindt onze artikelen onder andere op Beslist, Shopmania en Marktplaats. Heb je interessante artikelen voor ons ? Winkel serveerschalen en zorg voor het perfecte buffet! Groot assortiment van vormen, maten en kleuren inclusief deksels, ideaal voor het vervoeren van uw feestelijke gerechten en om het allemaal vers te houden. From Asia with Love en brengt de Oosterse sfeer op je tafel.


Leuk om Sushi te serveren of andere Oosterse gerechtjes. Deze grote serveerschaal met mooie grepen is zilverkleurig en heeft een klassieke uitstraling. Des schaal heeft twee sierlijke han. Onze serveerschaal van RVS zijn geweldig om bijvoorbeeld groenten of vlees in te serveren. Wilt u grote aantallen RVS serveerschalen bestellen?


De verzending is altijd gratis boven € 75. In ons assortiment hebben wij verschillende designs Cateringdozen.

Klik op de onderstaande foto´s voor meer informatie over de cateringschalen en bestelopties. Vind de beste selectie grote serveerschaal fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit grote serveerschaal voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Kleine gebakjes anders presenteren dan in een pot met deksel of op een grote serveerschaal kunt u ook met de prachtige étagères die online bij KLiNGEL beschikbaar zijn.


U hebt de mogelijkheid om een étagère van verschillende etages met platte schalen te kopen, of een exemplaar met sierlijke mandjes te bestellen. Het hoogteverschil tussen de bodem en de rand gaat niet geleidelijk in elkaar over, waardoor je dus van alles erop kunt serveren, zonder bang te hoeven zijn dat er iets uit de schaal zal vallen. Je hebt hiernaast ook glazen serveerschalen of RVS serveerschalen.


Je kunt schaaltjes ook gebruiken om chips in te serveren of ’s ochtends je bakje yoghurt uit te eten. Misschien heb je wel kleine schaaltjes nodig om sausjes in te bewaren. Op zoek naar een kom of schaal? Bij Xenos hebben we een breed assortiment.


Van soepkommen tot fruitschalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts