dinsdag 13 juni 2017

Raam beplakken

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Over Ons Pagina - Kozijnshop. Binnen werkdagen geleverd! Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland.


Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online!

Vandaag besteld = morgen in huis. Het op maat maken van raamfolie kun je doen met een mes of schaar. Het handigste is om het te beplakken raam op te meten en deze maat over te nemen op het stuk raamfolie.


Hierbij kun je het beste een marge van centimeter aanhouden. Het stuk dat je overhoudt, is makkelijk af te snijden wanneer je het raam beplakt hebt. Wil je originele raamfolie? Koop verschillende soorten folie en maak hiervan een collage op het raam. Breng voor variatie de raamfolie in banen aan op het raam.


Ook zijn vierkanten een leuke variant.

In dit geval eerst de banen of vierkanten op maat knippen. Raamfolie: versiering voor raam en deur Foliedecoratie. Van decoratieve folie en kleuren folie tot zonwerende en veiligheids folie. Met glasfolie versieren we het glas van ramen en deuren. In deze video tonen we hoe u de zelfklevende privacyfolie correct op het venster kleeft.


Met de juiste werktuigen en kennis kunnen ook beginnelingen de. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker.


Goedkoopste van Nederland! Plak het folie op het raam. Je kunt met een bankpasje nawrijven, zodat het mooi strak wordt.


Tip: Op de site van Karwei is een instructiefilmpje te zien hoe je raamfolie het beste aanbrengt. Tip: beplak je douchedeur eens met folie, zo krijg je een andere look in je badkamer. Op zoek naar meer raamfolie? Meesterfolie is dé specialist in glasfolie en raamfolie.


Wij leveren zowel folies aan bedrijven als particulieren. Onze glasfolies zijn verkrijgbaar in diverse tinten, kleuren en diktes en zijn onder meer geschikt voor het beplakken van de ramen van woningen, bedrijfspanden enz. Je hebt dus geen lijm nodig en je kunt de folie dus verwijderen zonder de ruit te beschadigen.

Maak voordat je de folie aanbrengt het raam goed schoon, knip of snijd de folie op maat, maak het raam vochtig met bijvoorbeeld een plantenspuit en breng de folie aan, veeg eventuele luchtbelletjes weg met een doek en klaar! Hierdoor heeft u rondom uw raamfolie (glasfolie) 5mm speelruimte en komt de raamfolie ‘zwevend’ in het raam. Zo is de raamfolie makkelijk te monteren. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons e-mailen. Zie de contactpagina rechtsboven op deze.


Ontwerp uw eigen unieke raam - of muurstickers naar eigen idee op de exacte maat en vorm die u nodig heeft. Gepersonaliseerde raamfolie, muurstickers, muurteksten en gewone stickers zijn makkelijk zelf te plakken na het lezen van de meegeleverde instructies, en het bekijken van onze online instructievideo’s. Makkelijk te verwijderen en weer opnieuw te gebruiken.


Statische folie ‘plakt’ op het raam zonder lijm. De statisch hechtende raamfolie kan zowel met de geprinte,als de ongeprinte kant, op het raam worden geplakt. Heeft u een vraag met betrekking tot raamfolie?


Wij proberen u op deze pagina daar een antwoord op te geven! Staat uw vraag er niet bij? Het beplakken van een folie op een raam vergroot deze kans dat dit kan gebeuren.


Bij enkel glas en dubbel glas is het risico het laagste en kan zowel aan de binnenkant als de buitenkant een raamfolie worden aangebracht. Al deze glassoorten zijn vlak en glad waardoor ze geschikt zijn te beplakken. Tot slot verkopen we nog een soort folie dat ervoor zorgt dat inbrekers minder snel je raam kunnen breken.


Een slag in het raam met een scherp voorwerp zal breuk opleveren. Echter zal dit folie het raam bijelkaar houden waardoor men van buitenaf nog steeds niet naar binnen kan! Dit folie is verkrijgbaar in gradaties. Het kan best goed gaan, maar wij kunnen het niet garanderen en dus doen we het niet. Dat gaat overigens wel over het hele raam beplakken.


Ik weet niet of er minder risico is als je slechts een strook beplakt. Zelf heb ik een het smalle strookje glas in de voordeur thuis ook beplakt met plakfolie, maar dat is niet zon- of warmtewerend. De statische raamfolie hecht door middel van statische elektriciteit, en is daardoor eenvoudig aan te brengen en ook weer te verwijderen.


Handig wanneer je eens wilt wisselen van dessin. Deze folie is daarom permanent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts