dinsdag 27 juni 2017

Fotolijst voor meerdere fotos

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel!


Specialistisch advies nodig? Als u zoekt naar originele collage fotolijsten dan bent u hier op de juiste plaats. Onze fotolijsten passen in ieders interieur zodat uw foto ’s of afbeelding een mooie plaats krijgen aan de muur in uw woning. Met onze collagelijsten kunt u meerdere foto ’s van één mooie herinnering samen presenteren.


Wij bieden een groot assortiment met collegelijsten in elke kleur en formaat! Ideaal om de kamer een persoonlijke toets te geven en tegelijk voor kleur in huis te zorgen. Dat is niet alleen handig, omdat je er veel herinneringen in kwijt kan, maar het design van de fotokaders ziet er bovendien ook hip uit. Een multi fotolijst hangt beeldig in je woon- of slaapkamer.


Een foto collagelijst is daarmee ook een prachtige aanvulling op je interieur. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode.


Het maakt in bij ons eigenlijk niet uit of u een wissellijst of een fotolijst aanschaft, met elke lijst in ons assortiment kunt u snel van afbeelding, foto of poster wisselen. Wij hebben voor wissellijsten een speciale categorie gekozen, maar zoals gezegd kunt u ook gerust voor een lijst uit de fotolijsten collectie kiezen. Alles voor jou en je kindje! Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.


Kies uit 1producten vanaf € 95. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Een fotolijst waarin u meerdere foto ’s kunt plaatsen is zeer populair tegenwoordig. Is toch een prachtig idee? Gezien de enorme populariteit hebben wij een breed assortiment met lijsten voor meerdere foto ’s.


Wanneer je een fotolijst of meerdere fotolijsten wilt bestellen helpen wij je indien gewenst graag persoonlijk. Op deze manier ontvang je het product waarnaar je op zoek bent, wij regelen dit en helpen je graag verder. Ook persoonlijk contact is soms wenselijk omdat niet iedere fotolijst geschikt is voor elke foto , of in elk interieur en ruimte.


Maak je foto ’s grappige online. Collage maken van foto ’s met Picjoke. Alle fotolijsten vind je op beslist. Foto ’s van belangrijke gebeurtenissen verdienen een speciaal plaatsje.


De Pixum fotolijsten zijn gemaakt voor jouw fotoposter. Ze zijn voorzien van een hoogwaardige passe-partout en zijn stofvrij in het frame geplakt. Zo kun je jarenlang genieten van jouw foto zonder kwaliteitsverlies.


In de prijs is ook een bijpassende wandbevestiging inbegrepen. Van leuke gebeurtenissen of evenementen heb je vaak een heleboel foto ’s. En niets is leuker dan deze herinneringen te verzamelen in een unieke fotolijst voor meerdere foto ’s. Denk maar aan een trouwpartij, een verjaardagsfeestje, of een vakantie met de hele familie.


Plaats of hang meerdere fotolijsten naast elkaar om een prachtige galerij te creëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts