dinsdag 20 juni 2017

Salontafel driftwood

De laatste salontafels trends. Salontafels vanaf € 200! Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels! Hier vind je wat jij zoekt! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Driftwood salontafel Corrado. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Stoere salontafel van oud recycled teak, ook wel driftwood genoemd.


Dit model combineert mooi met onze andere producten van oud hout. De mooiste planken worden geselecteerd voor dit model. Deze coffee table is ideaal als bijzettafel naast de bank.


Salontafel driftwood

De Driftwood tafels worden met de hand samengesteld en zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Daardoor is elk exemplaar uniek. Het driftwood tafelblad in combinatie met het RVS onderstel geeft de tafel een moderne, maar toch warme uitstraling. Met de tafel Driftwood haalt u een echte blikvanger in huis. De salontafel heeft een houten tafelblad en staat op een sierlijk wit onderstel.


De tafel is voorzien van het Riviera Maison logo. Industriële salontafel kopen bij Robuuste Tafels. Een mooie robuuste houten salontafel of industriële salontafel staat prachtig in iedere woonkamer. Het is een echte eyecatcher! Een salontafel kopen bij Robuuste Tafels is zeer eenvoudig.


Salontafel driftwood

Betalen hoeft pas op het moment van levering, dit kan zowel contant als met pin. Wat je smaak ook is, in ons assortiment vind je vast en zeker de salontafel die precies past in jouw interieur! Bekijk ons unieke assortiment salontafels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Door het oude hout in combinatie met de stalen poot, past deze tafel heel goed in een industrieel interieur maar ook in een Scandinavische woonkamer of juist een moderne inrichting. Vind exact de ideale salontafel ! Het houten onderstel van teak drijfhout is gebleekt en gevormt door de natuurelementen. Een rustiek karakter heeft deze salontafel met Queen Ann Twist, een French Riviera White onderstel en een fraai ( driftwood ) verweerd.


De kleur van het bovenblad is echt de juiste match voor uw rustic rattan producten. Door de handige onderplank kunt u er veel leuke spullen op kwijt. De maximale lengte van het tafelblad is 1. Door middel van aanzetbladen kan de tafel een meter langer worden gemaakt.


Of om spullen in te bergen. Maar tegenwoordig is de salontafel veel meer dan dat. Het zijn, net zoals je hoekbank, echte eyecatchers! Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts