woensdag 21 juni 2017

Ikea verduisterende stof

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Webshop voor Stoff - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


Kleurrijke stoffen voor kussentjes, duurzame gordijnstof voor raambekleding en alle fournituren die je nodig hebt.

Ga voor een standaard maat of stof per meter. Naai stoffen en fournituren van onze stoffen van hoge kwaliteit. Je vindt bij ons allerlei patronen en dessins en een ruime keuze aan materialen en afmetingen. De gordijnen kunnen aan een gordijnroede of aan een gordijnrail gehangen worden.


Met het plooiband kan je eenvoudig plooien maken. Te completeren met de RIKTIG gordijnhaken. De stoffen die je kan kopen bij IKEA zijn niet verduisterend.


We hebben wel verduisterende kant-en-klare gordijnen en rolgordijnen in ons assortiment.

Gekleurde, effen of met een patroon. IKEA vind je verschillende paneelgordijnen. Een paneelgordijn is ideaal als laag-over-laagoplossing voor het raam, als scheidingswand of om een open opbergoplossing te verbergen. Hoe hang je de gordijnen dan op? Heel eenvoudig met het nieuwe ophangsysteem van IKEA : VIDGA.


Verduisterende gordijnstof kopen? Houdt er bij je keuze wel rekening mee dat de stof niet altijd 1procent verduisterend hoeft te zijn. Lichte kleuren zijn over het algemeen ongeveer tot procent verduisterend.


Die 15cm is nodig om de stof in de buis en onderlat van het rolgordijn te kunnen verwerken. Voorbeeld van een lasnaad. Mooie natuurlijke verduisterende stof. De stof heeft een natuurlijke uitstraling door de twee kleuren. Het gordijn is geweven van recycled katoen.


Deze stof is halfverduisterend en houdt voor het licht tegen. Van wolken, sterren en stippen in sprekende kleuren tot een fijn dessin in naturel tinten. Doordat de rolgordijnstof verduisterend is met een witte achterkant, worden licht en warmte weerkaatst.

De zoektocht naar gordijnen hoeft niet moeilijk te zijn. Wij maken de keuze voor gordijnen gemakkelijk. Bij Kwantum vind je een breed assortiment aan gordijnstoffen waardoor er altijd een geschikt gordijn voor je bij móét zitten.


Van een dunne inbetweenstof tot een dikke verduisterende gordijnstof: elke stof heeft een eigen structuur. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu! Design van gerenommeerde merken. Van onze verduisterende stoffen maak je prachtige verduisterende gordijnen met een stof geheel naar eigen wens.


In onze collectie hebben we verduisterende gordijnstoffen in zowel uni stoffen als met printjes. Een verduisteringsstof is ideaal wanneer je door teveel licht in de slaapkamer niet goed kunt slapen. Onze verduisterende gordijnen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins, zodat voor elke inrichting en smaak de juiste stof te vinden is. Een ideale verduisteringsstof is de verduisterende voeringstof wit. Deze lichtdichte stof is een absolute topper in onze collectie.


Niet alleen om gordijnen te voorzien van een blinderende laag maar ook als goedkope oplossing voor een gordijn is dit de juiste stof. U kunt kiezen voor maatwerk of alleen de stof. Ons assortiment bestaat uit geweven of decoratie stoffen. Deze gordijnen hangen mooi in de huiskamer, slaapkamer of kinderkamer! Naast normale gordijnen heeft onze website ook verduisterende gordijnen en velours gordijnen.


Je kunt ook kiezen voor een dubbelplisse gordijn. Of je nu voor een enkele of dubbele plisse gaat, in elke ruimte zullen deze HEMA gordijnen mooi staan als raamdecoratie. Doordat je de keuze hebt uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen , kun je je plisses helemaal op de ruimte afstemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts