donderdag 8 juni 2017

Gietijzeren vogeldrinkbak

Prachtig zware gietijzeren vogeldrinkbak met twee vogels in de bak. De vogeldrinkbak is zowel binnen als buiten te gebruiken. Aan de zijkant van de drinkbak zitten twee vogeltjes. Drinkbakje is aan een muur op te hangen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder.


Dit sierlijke vogelbad op voet geeft aan de vogels in jouw tuin een gelegenheid om te baden en te drinken.

Gietijzer vogelbad schelp XL. Naast dat onze vogeldrinkbakken uiterst decoratief zijn, trekken deze ook vogels naar uw tuin toe. Onze gietijzeren vogeldrinkbakken op voet zijn leverbaar in drie varianten. Nieuw Ophalen of Verzenden. Wijnand in en verkoop Reek.


De schaal met antieke uitstraling staat op een voet en heeft twee decoratieve vogeltjes op de rand. Dan is dit vogelbadje zeker iets voor u. Dit vogelbad hoeft niet opgehangen te worden, maar kan gewoon op een rustig plekje in de tuin geplaatst worden. In de zomer kan hij dienst doen als verkoelende plek voor de vogels.

In de winter is hij weer te gebruiken als. Deze gietijzeren antiek roestbruine schaal kunt u bijvoorbeeld vullen met zowel strooivoer en water. Een genot in uw tuin, de vogels zullen er weg van zijn!


Tip: Wilt u direct genieten van de vogels in uw tuin? Bestel dan gelijktijdig uw vogelvoer bij ons. Vogeldrinkbakken koop je eenvoudig online bij bol. Zware gietijzeren wand vogeldrinkbak met op de bak bloemen, vogelhuisjes en vogels. Staat prachtig in uw tuin, maar kan natuurlijk ook binnen worden.


Tip: regelmatig schoonmaken voor langere levens duur. Met onder andere winterkoninkjes, een bonte specht, een groene specht,. Een gietijzeren voeder- of drinkschaal op voet voor vogels met 2-vakverdeling voor water of voer.


De doorsnede van de schaal is 22cm. Het drinkbakje is geheel, en met de han vervaardigd van massief g Lees meer. Koop of Verkoop vogeldrinkbak op Marktplaats. Plaats dit artikel op mijn wensenlijst.


Zelfs een klein waterelement brengt al heel wat meer leven en maakt je tuin tot een natuurlijke oase. Gemaakt van graniet doorstaat deze vogelschaal winterse temperaturen. Niets is zo leuk en rustgevend als een waterpartij in je tuin.

De gietijzeren vogeltjes zijn niet in de prijs inbegrepen! Sla gietijzeren vogeldrinkbak op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg gietijzeren vogeldrinkbak niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis!


U kunt bij ons een gietijzeren of betonnen vogelbadje kopen in de kleur antiek groen, voorzien van een harde gepantserde laklaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts