maandag 19 juni 2017

Dameshorloge ice watch

Eerst passen, achteraf betalen! Laat je inspireren door het aanbod. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand.


Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk 2ice - watch dameshorloges. Ice - Watch maakt het mogelijk! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is wit.


Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk mineraal glas. Dit prachtige horloge van Ice Watch is gemaakt van staal. Gratis verzending en jaar garantie!

De horloges kenmerken zich door het kleurrijke en toegankelijke design, tegen zeer betaalbare prijzen. Houd je van sportief, kleurrijk en opvallend én wil je een horloge dat perfect bij je outfit en je bui past, dan zijn de horloge van ICE - watch wat voor jou! Het trendy horlogemerk ICE - watch heeft een horlogecollectie waar altijd wat van je gading tussenzit.


Zwarte kunststof behuizing, geïntegreerd in de ban kastbodem van roestvrij staal,. In de kast bevindt zich een quartz kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor zwemmen. Verder wordt het horloge geleverd met jaar wereldwijde garantie.


Vind items binnen jouw budget. Het artikel is uitgevoerd in de kleur 'zwart'. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Het product is gemaakt van Silicoon.


Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. De wijzerplaat is zilverkleurig met rosegoudkleurige accenten.


De modellen zijn trendy, betaalbaar en erg fijn om te dragen. Ice-Watch Dameshorloges koop je eenvoudig online bij bol.

Mooi en trendy horloge met een wijzerplaat die wit is uitgevoerd. De kast van het horloge is zilverkleurig en voorzien van mineraalglas. Ieder seizoen komen er weer een aantal bij.


Het horloge heeft een doorsnede van 3mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts