vrijdag 9 juni 2017

Raamfolie auto

Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Bestel snel jouw autotuning.


Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer.

Een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid is kenmerkend voor onze dienstverlening. De ontwikkelingen in de wereld van de glasfolies gaan immers bijzonder snel. Er komen steeds meer producten met specifieke eigenschappen op de markt.


De een gebruikt het om zijn of haar auto te stylen en de ander om de zon uit de auto te weren. Raamfolie , plakfolie, plakplastic of glasfolie. Weer een ander gebruikt raamfolie voor extra veiligheid. Er zijn verschillende soorten raamfolie met verschillende functies.


Zo kunt u bij ons zonwerend folie en anti-inbraak folie bestellen. Zonwerende raamfolie houdt de temperatuur in uw auto constant.

Door de folie wordt uw auto sneller warm of koel. Hiermee bespaart u brandstof en verlengt u de levensduur van uw airco en verwarming. Wij verkopen Suntek raamfolie met een breedte van 76cm in diverse percentages.


Auto raamfolie Goedkoop uw autoramen beplakken met auto raamfolie ? De kwaliteit auto raamfolies van Suntek houden warmte en UV stralen buiten en reduceert ook nog eens de inkijk. Alle percentages zijn leverbaar. Ook in het donker is sprake van minder zicht. In bijna alle gevallen valt de keus dan ook op raamfolie voor de auto. Een van de grote voordelen van autoruiten tinten is dat de gradatie van raamfolie zelf te bepalen is.


Wij hebben een slelectie gemaakt van een 6-tal tinten die lopen van een lichtdoorlatend tot een. In de wereld van tuning is autoramen blinderen en tinten enorm in trek. Ten eerste houdt het getinte raamfolie veel zonlicht tegen. Om te beginnen enkele tips. De ideale omstandigheden voor het bevestigen van raamfolie zijn (het liefst) in een afgesloten ruimte, uit de win stofvrij, zonder direct zonlicht en bij een temperatuur van tussen de °C en °C.


Bevestig raamfolie alleen op echt glas en aan de binnenkant van de ruit. In tegenstelling tot plakfolie is raamfolie over het algemeen lichtdoorlatend. Hoe het met de doorkijk gesteld staat hangt van het folie af. Gezandstraald folie heeft bijvoorbeeld een matte korrelige look.


Hier door heen kijken gaat nauwelijks.

Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Kies uit producten vanaf € 299. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.


Er wordt weleens gevraagd waarom we raamfolie voor de auto gebruiken en geen solar platen. Hou hier rekening mee bij raamfolie op de auto aanbrengen. De voorruit moet minimaal lichtdoorlatend zijn. Voor de zijruiten aan de voorkant is de norm.


De achterruit en de zijruiten achteraan mogen wel voorzien zijn van raamfolie. De auto moet in dit geval wel beschikken over een rechterbuitenspiegel. Met deze verduisterende raamfolie voor autoruiten kun je je voertuig in een fluitje van een cent blinderen. Of je nu meer privacy wilt,. Doordat de inkijk in de auto wordt bemoeilijkt, is je radio, navigatie systeem en bagage niet meer zichtbaar van buitenaf.


Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken.


Wat is zelfklevende raamfolie. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. Vandaag besteld = morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts