vrijdag 22 maart 2019

Rubio monocoat refresh spray

Eventuele vlekken, looppaden en schuifplekken dienen vaker te worden onderhouden. U dient de refresh spray te gebruiken voor het beschermen en opfrissen van geoliede houten vloeren. This may be necessary if the surface feels dry. De behandeling kunt u makkelijk zelf uitvoeren.


RMC Refresh Eco is not pigmented.

Monocoat refrsh spray niet gebruiken zonder de volledige gebruiksaanwijzing en de. Monocoat Refresh wordt gebruikt wanneer u uw vloer een glans en bescherminglaag wilt geven. Gratis Verzending vanaf € 2-. Es ist das Nachfolgeprodukt zum nicht mehr hergestellten 4ml Refresh Spray.


Vor Gebrauch gut aufschütteln! Stap 1: Zorg er voor dat de houten vloer stofvrij is. U brengt bij elke behandeling het product aan op de gehele vloer. Vandaag Bestel Vandaag Verzonden.

Ergebnis Die Holzflächen werden gründlich gereinigt und die matte und natürliche Ausstrahlung des Holzes bewahrt. Levering uit voorraad mogelijk! Dit product zorgt ervoor dat de bescherming van een behandelde oppervlakte opgefrist en hersteld wordt. Pas een behandeling toe als de vloer droog aanvoelt. A fumed or smoked look, a creative pre-colouring.


Het is te gebruiken wanneer de vloer te droog of te ruw aanvoelt, oftewel wanneer de houtvezels vrij komen. Bij Eiken wordt er ook vaak gekozen voor een transparante Mist olie. De donkere houtsoorten worden afgewerkt met een transparante Pure, olie die de kleur van het hout juist verdiept en verlevendigt.


Kan op bepaalde plaatsen een aantal keer per jaar uitgevoerd worden. RUBIO MONOCOAT Interior Refresh Spray is an easy to use revitalising oil that refreshes and restores the finish on high wear areas treated with RUBIO MONOCOAT Oil Plus 2C. Use for: periodic maintenance on dry, or high wear areas several times a year.


It is not pigmented so to restore colour use the original coloured oil. Verwijdert grondig alle vuil en vet zonder een laag achter te laten. Het product is verkrijgbaar in zowel in een verstuiver als in een blik. Behoudt de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. RMC Surface Care is niet geconcentreer dus ready to use en uiterst economisch qua verbruik.


Refresh Eco verstuiver is een kant-en-klaar verstuifbaar product, voor de opfrissing en herstelling van alle met olie beschermde oppervlakken.

Naargelang de slijtage kan een behandeling met de monocoat Refresh Eco op bepaalde plaatsen een aantal keer per jaar uitgevoerd worden, telkens wanneer het oppervlak te droog of te ruw aanvoelt. De Refresh Spray 4ml is een handig kant-en-klaar product. Vergroot de foto om alle kleuren te zien!


Uw vloer is behandeld met een rubio monocoat olie. Om optimaal te kunnen genieten van uw vloer is het belangrijk om deze schoon te. Rubio monocoat refresh eco spray.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts