vrijdag 22 maart 2019

Prijs glasplaat

Prijs glasplaat

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Tafels nu al vanaf € 196.


Normaal gesproken is het vijf keer sterker dan gewoon glas. Wanneer dit glas breekt, valt het in fijne stukjes uit elkaar die in principe niet scherp zijn. Je kunt je dus niet snijden, wanneer een gehard glasplaat kapot gaat. Glas bestellen doe je bij Inkoopglas.


Enkel glas, dubbel glas, figuurglas, veiligheidsglas en meer! De prijs van gehard glas is direct zichtbaar, zowel inclusief BTW als exclusief BTW. Hierdoor staat u achteraf nooit voor verrassingen. Wanneer u het hardglas aan de winkelwagen toevoegt kunt u doorgaan naar de kassa waar u de factuur- en aflevergegevens invult. Een glasplaat op maat kopen bij GlasGigant.


Wij hebben een ruime voorraad glas, dus we kunnen je direct van een glasplaat voorzien. In slechts simpele stappen bestel je eenvoudig je glasplaat. De glasplaat is erg licht van gewicht en kan toegepast. Gehard glas is letselveilig en erg sterk.


Wij leveren voordelig gehard glas in heel Nederland. Kijk voor het volledige assortiment glas op Glaswebwinkel. Dit glas heeft zich bewezen als oplossing voor veilighei valt bij breuk uiteen in veilige (onscherpe) glaskorrels. De floatglasmethode wordt vooral gebruikt voor het maken van grote glasplaten (x m). Het wordt toegepast in een continu gietproces: aan één kant wordt het vloeibare glas op het vloeibare tin gegoten, aan de andere kant wordt de gestolde glasplaat verder afgekoeld en in gewenste afmetingen gesneden.


Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Ook het inmeten en monteren kunnen wij voor u verzorgen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.


BTW, maar dan exclusief inmeten en bezorging. Harden van glas maakt een tafelblad uit dit materiaal keer sterker en dus ook veel veiliger. Het harden is een proces, wat de laatste bewerking is aan een glasplaat. Nadat het glas gehard is, kan het niet meer worden bewerkt.


Prijs glasplaat

Een uitzondering is het verwijderen van kleine krasjes uit het oppervlak. De wensen van de klant staan hierbij altijd voorop. Om deze reden zijn alle tafelbladen van glas op maat te maken voor de klant. En dit altijd voor de voordeligste prijs ! Voor een juiste prijs hoef je alleen maar de maten van het betreffende artikel in te vullen, het aantal en de dikte, hierna verschijnt de prijs direct op je scherm. Op zoek naar glas op maat?


Bekijk onze spiegels, douchedeuren, tafelbladen en binnendeuren. Gratis afhalen of vanaf €50- gratis verzending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts