maandag 25 maart 2019

Hoge fruitschaal

Fruitschaal in Nederland bezorgen? Grote collectie fruitschalen vind je hier! Kies uit 1producten vanaf € 125. Met een fruitschaal breng je sfeer en kleur in huis.


Daarnaast stimuleert het natuurlijk ook om meer fruit te eten.

Een houten fruitschaal of toch een metalen? Een fruitmand kan dienen als leuk en gezond cadeau. Wanneer je niet op zoek bent naar een standaard model zijn hangende fruitschalen een leuk alternatief voor in de keuken. Korb is een stijlvolle fruitschaal voor appelsienen en appels. Heel wat ruimte en erg decoratief in elke keuken of eetplaats.


Online kopen = GRATIS verzending mogelijk. Het is wel zo leuk als je fruitschaal goed past bij de rest van je interieur.

Heb je bijvoorbeeld een houten tafel? De schaal is van Mica decorations en heeft een hoge opstaande rand. Mooie compacte stijvolle fruitschaal.


Neemt weinig ruimte in op bijvoorbeeld de tafel of het. Eten aan een mooi gedekte tafel met je gerechten geserveerd in mooie schalen, maakt je diner tot een echte beleving. Wij bieden een selectie mooie schalen die te gebruiken zijn als serveerschaal om gerechten mee op te dienen, maar ook exemplaren die te gebruiken zijn als fruitschaal. Alessi Kaleidos fruitschaal NSdoor Naoko Shintani online kopen? De fruitschaal Kaleidos is ontworpen voor Alessi door Naoko Shintani.


De ontwerper heeft haar inspiratie gehaald uit de Japanse traditie van origami, met als doel het reproduceren van de dynamiek van gevouwen papier in metaal. Welkom in ons compleet vernieuwde webshop. Gelieve een nieuw account aan te maken, ook als u reeds een account had in de “oude ”shop. Ook handig om als windlicht te gebruiken.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Doorsnede schaal is cm.

De schaal heeft schilfertje aan de rand die alleen voelbaar is, niet zichtbaar. De 2de gehalte zilveren voet heeft aan zijde reparatiesporen, waarschijnlijk precies op de plek waar de keur heeft gezeten. Bovendien geven deze strakke designs je interieur ook een heel trendy look. Kies voor een mooie fruitmand en vul deze met het lievelingsfruit van je vrienden of familie.


Vers fruit ziet er nóg smakelijker uit als het op een mooie fruitschaal wordt gepresenteerd. Xenos heeft een mega uitgebreid assortiment fruitschalen , die passen bij elke interieurstijl. Is jouw oude fruitschaal aan vervanging toe of heb je er simpelweg nog geen op tafel of op het aanrecht staan? Dan ben je bij Xenos aan het.


Girotondo fruitschaal hoog De hoge Girotondo fruitschaal van Alessi is een prachtige aanwinst voor uw aanrecht of eettafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts