maandag 11 maart 2019

Nextime

Kies uit producten vanaf € 199. NeXtime Clocks and watches. Big Stripe Mini Dome- cm. Het grootste assortiment en voor elk interieur een unieke designklok.


Nextime

The biggest range in clocks and a unique design clock for any interior. All clocks are designed by our (in-house) designers and are made from many different kind of materials. Bij elkaar is het een mooie verzameling wandklokken en stationsklokken, tafelkokken en digitale klokken. Ontdek het uitgebreide assortiment. Met iDEAL kunt u vertrouw veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.


Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Met de juiste combinatie van stijl, kwaliteit en innovativiteit wordt een klok meer dan uitsluitend een product dat de tijd aangeeft. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De collectie is erg gevarieerd en biedt een ruime keuze.


Nextime

Denk bijvoorbeeld aan tafelklokken of wandklokken in verschillende stijlen en kleuren! Gratis bezorging en retour. Meld je aan voor onze mailings en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, relevante promoties en gepersonaliseerde aanbiedingen. In ieder huishouden is wel een klok aanwezig en mensen houden ervan om hun interieur van tijd tot tijd te veranderen. Zo vind je hier klokken uit Europa, maar ook uit Ruslan Hongkong en Amerika.


Ieder model is uniek en opvallen zodat je echt een plaatje in huis hebt. Artikelen verschijnen hier als je ze bekijkt. Er zijn geen Onlangs bekeken artikelen om te tonen. Je kunt dan de afbeeldingen selecteren om de artikelen nog een keer.


Breng een vleugje van het goede oude verleden bij je thuis met deze amsterdamse klok. Terwijl de zwarte disc langzaam beweegt voor de wijzerplaat, lijkt het net of de afbeelding van het rode hart verandert en alsof het hart daadwerkelijk klopt. Nextime dit uurwerk in zijn stations klokken. De wijzers en de uuraanduiding zijn gemaakt van aluminium en de uren worden weergegeven met 3D strepen.


Dit maakt deze klok een goede keuze voor grote ruimtes. Door zijn afmetingen is de tijd vanaf tientallen meters afstand leesbaar en is deze klok een ware blikvanger. Ideaal voor scholen en openbare gebouwen!


Nextime

Deze klok werkt op netstroom. With years experience in designing and manufacturing clocks, and tra. Er bestaat dan het risico dat je door de wekker heen gaat slapen en dit kan catastrofale gevolgen hebben. Zorg er daarom altijd voor dat je een wekker hebt met een hard geluid.


Dat je gelijk goed wakker bent, ook als je bijvoorbeeld met oordoppen slaapt. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Want dan heb je een parel aan de muur hangen hoor!


Alsof je een echte LP aan je muur hebt hangen. De klok heeft een zogenaamde rustige uitstraling met een duidelijk afleesbare wijzerplaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts