woensdag 13 maart 2019

Fotolijst 20 x 20 cm

Fotolijst 20 x 20 cm

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Mooie 20x20cm fotolijsten. Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel! Kwaliteit zonder compromissen.


Fotolijst 20 x 20 cm

Nu bestellen al vanaf € 195! Hieronder vindt u al onze fotolijsten in de fotomaat 20x20. Al deze vierkante lijsten zijn dus geschikt voor een afbeelding of foto van 20xcm. Alle lijsten van formaat 20xzijn voorzien van een ophangsysteem en standaard.


Lees hiervoor de omschrijving van elk product afzonderlijk. En als jij een passe-partout om je foto wilt, dan is dat ook mogelijk. Deze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en in verschillende maten.


Fotolijst 20 x 20 cm

Ook bij fotolijsten in grotere formaten, zoals de fotolijsten 40xis dit een mooi gezicht. Al onze lijsten worden gemaakt door vakkundige en ervaren lijstenmakers, die werkzaam zijn in onze eigen lijstenmakerij. Hierbij is een spoedlevering uiteraard geen probleem. Voor 21:bestel is morgen. Alles voor jou en je kindje!


Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Kies uit 1producten vanaf € 95. Populair formaat fotolijst , ruime keuze. Bijna alle profielen die wij in ons assortiment hebben zijn te verkrijgen als fotolijst van 20xcm.


Deze lijst heeft de mogelijkheid om te staan of te hangen. Neem dan gelijk een kijkje hieronder in ons uitgebreide aanbod fotolijsten van dit formaat. Doordat wij over onze eigen ambachtelijke lijstenmakerij beschikken, is er veel mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Specialistisch advies nodig? Door de foto in een lijst met passe-partout te gebruiken kunt u eindeloos combineren in kleur. Verschillende stijlen fotolijsten 20x28. Zo is er voor elke foto wel een mooi lijstje te vinden. Kies bijvoorbeeld een houten fotolijst wanneer deze op kinderhoogte wordt geplaatst.


De kans is groot dat die grijpgrage kinderhandjes de fotolijst 20xeven vast willen houden. Sloophouten fotolijst × cm. Leuke fotolijst van strookjes sloophout. Elke fotolijst van sloophout is uniek omdat ze met de hand zijn gemaakt.


Met deze zwarte fotolijst geef je je speciale foto een mooi plaatsje. Uiteraard zal dit fraaie item prachtig. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Fotoframes in vele varianten.


Heeft u een foto in een afwijkende maat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts