maandag 18 maart 2019

Praxis rolgordijn dakraam

Vraag een gratis monster aan. Neem dan contact met ons op. Wilt u eerst zien wat u krijgt? Rolgordijnen op Maat voor Dakramen. Goedkoper Dan In De Winkel. Wil je je slaapkamer goed verduisteren?

Of heb je een draaikiepraam of dakraam en zoek je daarvoor een geschikt rolgordijn ? Dan ben je bij Praxis aan het juiste adres. Naast bekende Velux rolgordijnen voor dakramen zijn er ook speciale rolgordijnen voor draai-kiepramen en kantelramen. Je kunt kiezen voor traditionele verduisterende gordijnen, of voor een rolgordijn als verduisteringsgordijn. Zelfs als je een dakraam hebt waar het licht door naar binnen valt, kun je een goed verduisteringsgordijn vinden bij Praxis. Kijk maar eens op onze website, daar hebben we al onze verduisteringsrolgordijnen netjes bij elkaar gezet voor je.


Dakraam rolgordijn praxis - Woonaccessoires. Bedlampjes Brabantia Touch Bin Brabantia Touch Bin liter Glasschilderij Houten snijplanken Keramische pannen.

Dit dakraam verduisterende rolgordijn is geschikt voor Velux raamsystemen. Het is ideale raambedekking voor elke ruimte in je huis of op kantoor. Het monteren van je dakraam rolgordijn is zo gepiept. Je hebt alleen een handschroevendraaier nodig en je kunt je dakraam rolgordijn gelijk gebruiken!


Geen probleem, zelfs dán bevestig je het rolgordijn zo in jouw dakraam. Om te weten welk type rolgordijn je nodig hebt, heb je de raamcode van het dakraam nodig. Deze kun je vinden op het raam. Achter de ventilatieklep van de meeste dakraam staat zowel de raamcode als de maatcode. Op de pagina met dakraamrolgordijnen kun je filteren op deze codes.


Zo weet je zeker dat het gordijn dat je koopt ook past op je dakraam. Je hoeft alleen het rolgordijn , het plisségordijn, de zonwering of de jaloezie op je dakraam te plaatsen. Stap 1: Wat past op mijn dakraam ? Anders dan met gewone ramen, moeten de afmetingen van de raamdecoratie precies kloppen bij je raam. Heb je verduisteringsgordijnen voor je dakraam nodig? Of wil je jouw kamer helemaal afmaken met een rolgordijn of met houten jaloezieën?


Bij Praxis kun je raamdecoratie kopen voor iedere sfeer en iedere ruimte, bijvoorbeeld raamdecoratie voor de badkamer, slaapkamer, keuken of raamdecoratie voor de woonkamer. In een handomdraai bij u geleverd. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Eenvoudig online bestellen. VELUX rolgordijn voor uw dakraam kopen in alle maten. Raamdecoratie voor dakramen ? Bekijk alle geschikte raamdecoratie producten hieronder.


Gebruik het menu om te filteren. Verduisterend Velux dakraam rolgordijn op maat. Het VELUX verduisterende rolgordijn is ideaal voor slaapkamers.


Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer. Bent u op zoek naar een standaard maat rolgordijn dan voldoen de rolgordijnen van de Praxis prima. Zoekt u echter maatwerk, dan zijn wij het voordelige alternatief voor de woonwinkels. Bij ons vindt u dan ook geen standaard maten. Ze zijn uitstekend geschikt voor dakramen binnen handbereik en bijzonder eenvoudig te bedienen.


Met uw hand op de regelbalk onderaan verstelt u het rolgordijn naar boven of beneden. Een rolgordijn voor een dakraam is anders dan een gewoon rolgordijn. Dat komt vooral doordat een dakraam schuin loopt.


Een gewoon rolgordijn hangt langs een gewoon, verticaal raam naar beneden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts