vrijdag 29 maart 2019

Epoxyplamuur

Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Plamuur van alle merken op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Twee componenten epoxyplamuur voor toepassingen waar de waterbestendigheid en chemicaliënbestendigheid belangrijk is. Deze plamuur is zeer geschikt voor boten, zowel boven als onder de waterlijn.

Ook voor het repareren van houten of aluminium kozijnen is deze plamuur zeer goed geschikt. Met de bijgeleverde microballoons bepaal je zelf de dikte van de plamuur. Epoxyplamuur is volledig waterdicht en lichtgewicht.


De meest bekende epoxyplamuur bestaat uit een pot met daarbij een tube verharder. Dit is meestal een polyester vulmiddel dat erg vochtgevoelig is, waardoor je het enkel binnen kunt toepassen. Het ideale bord om de Zusex producten optimaal en kleefvrij te kunnen mengen.


Een onmisbaar gereedschap voor elke schilder. Poly-Pox plamuur is een oplosmiddelvrije componenten epoxy vulplamuur met goede waterbestendigheid en geringe krimp. Geschikt voor toepassing onder en boven de.

Het zelf maken van plamuur is ook nog eens veel voordeliger dan kant en klaar epoxy plamuur ! Daarnaast krimpt het niet en valt het goed te schuren! De epoxy-plamuur kilo en kilo is een fijne witte afwerkplamuur. De belangrijkste voordelen: A. Een uitstekende hechting aan vrijwel elk oppervlak. Betere waterdamp dichtheid.


Voor elk gaatje, scheurtje, kras of deuk. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw plamuur direct online. Vraag ons voor persoonlijk advies!


In deze video laten wij u zien in welke stappen u kunt afwerken met epoxyplamuur. Epoxy plamuur is een componenten plamuur die geschikt is voor het vullen en lijmen van o. De epoxy plamuur biedt op die manier een aantal belangrijke voordelen. Het is een kneedpasta om professioneel mee te kunnen werken, voor snelle en sterke reparaties. De ideale manier om de ondergrond te herstellen, zodat je die daarna af kunt werken in de kleur en met de verf waar je graag gebruik van wilt maken. Goed verwerkbare epoxyplamuur voor het opvullen van oneffenheden op hout, metaal en polyester.


Mengverhouding : op gewicht. Wil je scheuren, deuken en gaatjes in hout, metaal en polyester repareren? Daarvoor hebben we Alabastine Polyesterplamuur.

Dit flexibele product schuur je heel. Bij Decochip adviseren wij u het 2-componenten materiaal in gedeelten bij elkaar te scheppen (verhouding 1:1) en tot kleur te roeren of mengen. Maak niet meer van de epoxy plamuur aan dan dat u binnen minuten kunt verwerken. Geldt bovenop bestaande kortingen!


Verzendkosten tijdelijk 30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts