woensdag 13 maart 2019

Soorten vitrage

Prachtige vitrage bij dé gordijnen website. En bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je vitrages op maat. Bestel uw type gordijnen vandaag nog voor een snelle levering. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Ontdek ons unieke assortiment vitrages.


Soorten vitrage

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Als ze overdag dicht zijn, kijk je er niet doorheen. Maak van jouw huis jouw thuis. Avonds, met verlichting aan, zie je schadu­wen.


Met hun strakke uitstraling zijn rolgordijnen ideaal als extra verduistering. De meeste vitrages zijn decoratief en worden vaak achter de overgordijnen gehangen. Vroeger was de keuze in vitrages vaak alleen in het wit.


Soorten vitrage

Tegenwoordig zijn vitrages in vele kleuren en designs te verkrijgen. Wel is het zo dat ’s avonds, wanneer de verlichting brandt, dat er dan wel een lichte inkijk uw woning in is. Op zoek naar gordijnen of andere raamdecoratie? Vitrage gordijnen op maat.


Dan weet je inmiddels vast hoe verschrikkelijk veel soorten gordijnen er zijn. Wij bieden de meest populaire varianten, kleuren en stoffen aan. Hieronder hebben we vast een overzicht voor je gemaakt van de verschillende soorten raamdecoratie met bij elke vorm een plaatje en een korte omschrijving. Een vitrage is niet alleen maar functioneel maar ook decoratief.


Waar vroeger keuze was tussen een paar soorten witte, licht doorlatende stoffen, zijn er tegenwoordig veel meer verschillende soorten vitrages te verkrijgen. Zo is er altijd wel een vitrage te vinden die voldoet aan je smaak en die past bij jouw interieur. In onze collectie vind je verschillende soorten gordijnen.


Inbetweens zitten qua stofdikte transparantie tussen een vitrage en een overgordijn in. Dit is een vitrage die in alle soorten kamers past. Het geeft een rustige sfeer omdat de effen vitrage geen patroon heeft. Aan de onderkant zit een loodveter.


De stof is een mooie polyester franse voile die mooi en soepel valt. Bij de luxere soorten vitrage is dat vaak een jacquardpatroon. Een jacquardpatroon is met een speciale techniek in de stof geweven. Ook opengewerkte patronen of kant zijn zeer geliefd bij lange vitrage.


Korte vitrages zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Voordeelgordijnen koopt u de vitrage op maat. Dit betekend dat de vitrage perfect hangt voor uw raam. Het enige wat u hoeft te doen is het opmeten van uw ramen en invullen in onze calculator.


Soorten vitrage

Wanneer u dit gedaan heeft en uw vitrage heeft bestelt gaan wij de vitrage voor u maken. Bekijk ons unieke assortiment vitrages. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


We keken voor jou naar de diverse soorten vitrage die er te koop zijn, en naar de prijzen die erbij horen. Zo kunt u de vitrages aan een gordijnrail hangen. Omdat u vitrages altijd geplooid ophangt, adviseren wij altijd om de breedte van het raam op te meten en een vitrage te bestellen die ongeveer keer zo breed is als het raam.


Siergordijnen: klassiek en modern. In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende vitrages , maar ook divers soorten andere raamdecoratie zoals overgordijnen, rolgordijnen, lamellen en kant en klaar gordijnen voor iedere ruimte in huis. Creëer de sfeer die jij wenst! Bent u op zoek naar mooie vitrage voor uw raam? Neem dan snel een kijkje op Intertextiel.


Wij hebben vele soorten vitrage in verschillende hoogtes. Deze stoffen kunt u snel en eenvoudig bestellen op DeStoffenkraam. Plaats uw favoriete vitrage stoffen in uw winkelwagen, om vervolgens uw bestelling binnen enkele stappen af te ronden. Een dikkere stof wordt ervoor gehangen als overgordijn. Om extra lichtdichtheid te krijgen, de stof tegen lichtinvloeden te beschermen én om dit gordijn rijker en voller te laten uitkomen kan het overgordijn worden gevoerd.


Wij verkopen vele soorten vitrage , enkel van A-merken. U kunt voor een zeer lage prijs vitrage bij ons aanschaffen, omdat wij de vitrage in grote aantallen inkopen, tegen zeer gereduceerd tarief. Wij willen u graag laten meegenieten van onze korting, waardoor wij u vitrage kunnen aanbieden voor een extra laag tarief. Er zitten al hokjes in de band om de haken in te doen. Er kunnen diverse soorten haakjes in zoals duplohaakjes, plastic haakjes etc.


Gordijnen zijn er in allerlei soorten zodat je altijd de mooiste manieren vind om jouw ramen te bedekken. Zo kan je met overgordijnen en vitrages zorgen voor minder inkijk. Maar in plaats van een vitrage kan het een veel ruimtelijker gevoel geven wanneer je kiest voor valletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts