woensdag 13 maart 2019

Ral waaier

Zoek naar ral waaier op de nieuwe KensaQ. RAL Classic en Originele Kleuren - Bekijk waaier! Spuitbus autolak op kleur gemaakt. RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics.


De RAL Design en RAL Effect collecties bieden meer kleurvariaties. Op deze website vindt u alle beschikbare RAL -kleuren. U heeft al een RAL -kleurenwaaier voor slechts €1exclusief BTW. Heeft u liever grotere kleurvlakken, dan raden we de RAL Kaan. Wilt u inspiratie op doen voor verfkleuren?


Gebruik dan deze online RAL waaier. Als u een RAL kleur uitkiest met behulp van deze waaier moet u er echter rekening mee houden dat de kleuren zoals weergegeven op deze pagina kunnen verschillen met de specificaties van daadwerkelijke RAL kleuren. In de basiscollecties RAL 840-HR en RAL 841-GL zijn kleuren vastgeleg die bijv. Ze worden voortdurend aangepast aan de behoeften van de industrie. Door deze collecties wordt een breed spectrum aan toepassingen afgedekt.


Ral waaier

Deze Sikkens kleurencollectie waaier (naar RAL ) geeft een totaal overzicht van alle populaire RAL -kleuren die in de Redox-, Wapex-, Rubbol- en Alpha producten leverbaar zijn. Tevens zijn de Sikkens ACC-kleurcoderingen aangegeven. RAL De RAL kleuren met de vier nummers zijn al meer dan jaar de maatstaaf voor kleurcodering. De oorspronkelijk kleuren omvattende kleurenverza-meling is inmiddels gegroeid tot 2kleuren. De ba-sis-kleurreferentie voor matte kleuren is het register RAL 840-HR, voor glanzende kleurtinten is dat RAL 841-GL.


Op zoek naar een van de prachtige kleuren uit de N. Bestel hier uw gewenste kleur in een van onze professionle merk verven. Bekijk alle kleuren van Sikkens naar RAL - kleurenwaaier. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


RAL is een bekend en van oorsprong Duits systeem om kleuren van bijvoorbeeld verf en coatings te definiëren. Alle 2RAL CLASSIC kleuren vind je in onze RAL kleurenwaaier. Deze RAL waaier is ideaal om kleuren te vergelijken. Wil je kleurinspiratie opdoen of iets tastbaars hebben om mee te nemen naar jouw klanten? Als u een RAL -kleur kiest met behulp van deze pagina, houdt u dan rekening met het volgende: De kleuren op deze webpagina kunnen verschillen met de daadwerkelijke RAL -kleuren.


Uw computer en beeldscherm geven de kleuren niet exact weer volgens de RAL -specificaties. U kunt deze webpagina alleen gebruiken als referentie. Welkom in de RAL -SHOP Voor al uw RAL Kleurenwaaiers en kleurstalen. Vindt hier uw RAL producten om je kleuren uit de RAL EFFECT, R AL CLASSIC en RAL DESIGN collecties te kiezen.


Ral waaier

RAL ondersteunt en helpt bij het kiezen van kleuren. Met de RAL kleurenwaaiers werk je sneller en gemakkelijker. De drie kleur collecties vullen elkaar aan. Voor de volledigheid staan de RAL -signaalkleuren wel in deze waaier , maar zijn niet in producten van Sikkens. RAL design is een uitgebreide kleurenwaaier ten opzichte van de RAL classic kleurenwaaier.


Het Pantone kleurensysteem biedt je niet alleen duizenden standaard kleuren, maar ook honderden luxe metallickleuren. De 3kleuren in deze Pantone- waaier zijn gemaakt van special effects inkten. Met deze gids op jouw bureau heb je een waaier aan special effects binnen handbereik. Druk op een kleur voor meer informatie.


Ral waaier

RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts