dinsdag 12 maart 2019

Kunstplanten

Boston Varen vanaf € 45. Betaal altijd de laagste prijs! Uw decoratie planten voor buiten. Kunst Bonsai bomen vanaf € 245. Kies uit 7producten vanaf € 56.

Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Je hoeft de kunstplant alleen af en toe afnemen met een stofdoek of een licht vochtige doek. De webshop beschikt over een groot assortiment van de mooiste kunstplanten van de hoogste kwaliteit.

Onze kunstplanten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bijna niet van echt te onderscheiden. Voor de IKEA kunstplanten heb je geen groene vingers nodig. Ze zijn bijna niet te onderscheiden van echte planten en bloemen. Nog een zonzijde: kunstplanten en zijdebloemen zijn nauwelijks meer van echt te onderscheiden!


Bekijk het assortiment op IKEA. Kortom, ze brengen een glimlach op je gezicht! De goedkopere kunstplanten zijn vaak volledig gemaakt van kunststof en dit is dan ook goed te zien.


Voor kunstplanten van uitstekende kwaliteit, gemaakt van sterk en stevig materiaal kunt u terecht bij Fleurdirect. Alle kunstplanten worden zo natuurgetrouw mogelijk geproduceerd. Hierdoor zijn alle kunstplanten zo natuurlijk mogelijk van vorm, kleur en structuur. Hoewel een kunstplant bij aanschaf duurder kan zijn, ben je op lange termijn een stuk goedkoper uit.


Planten kunnen na enkele dagen of weken al slap gaan hangen terwijl kunstplanten niet meer vervangen hoeven te worden. Bovendien zijn kunstplanten niet vatbaar voor ongedierte of schimmels. Bij DECO GREENS BV koopt u kunstplanten direct bij de Groothandel, Uw voordeel t. Altijd Gratis verzending, bestel vandaag nog online.


Waarom nog langer wachten?

Bestel simpel jouw woondecoratie. Hier vindt u het meest complete aanbod kunstplanten voor thuis maar ook voor op kantoor. Met onze kunstplanten haalt u de beste sfeer van groene planten en kunstbloemen in huis, zonder dat u er omkijken naar heeft. Naast de uitstraling en esthetische effecten, zijn kunstplanten uitermate geschikt voor thuis, maar ook op kantoren door het lage onderhoud.


Ben jij een plantenliefhebber zonder groene vingers? Dan is een kunstplant echt iets voor jou. Met een kunstplant geef jij jouw interieur een botanisch tintje. En dat zonder veel moeite te doen! In ons assortiment zitten diverse toffe planten zoals een pannenkoekenplanten, hangplantjes en kunstozen.


Niet alleen in de hoogte, maar ook in de breedte is er een ruime keuze in kunstplanten. Een kunstplant in een vensterbankbak, een grote kunstplant in een lage plantenbak, of misschien wel een groep kunstplanten in een hoge plantenbak of vaas. Ook kunnen we kunstplanten op maat maken. Wij schuimen de kunstplanten in de door u uitgekozen plantenbak en de toplaag werken wij af met verlijmde hydrokorrels.


We besteden dan ook veel aandacht aan vorm, kleur, gewicht en de stevigheid van de kunstplanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts