donderdag 14 maart 2019

Schilderij landelijk

Schilderij landelijk

Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online.


Gemaakt door échte creatieven. Werken voor in iedere ruimte. Online te bestellen in verschillende formaten en materialen. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Handgeschilderde schilderijen voor in een landelijk interieur. Deze landelijke schilderijen zijn in diverse stijlen en kleuren te verkrijgen! We love de warmte van Landelijk ! Geen enkele stijl straalt zoveel warmte uit als deze stijl. De combinatie van natuurlijke tinten en materialen maakt je landelijke interieur tijdloos en warm. Kies daarom voor een schilderij in een stijl die bij je past.


Schilderij landelijk

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bekijk alles met schilderij landelijk ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Zoek je rustieke schilderijen voor je interieur? Of tekstschilderijen in grijstinten? Artdeals heeft voor elk interieur HET schilderij.


Dus ook voor het landelijk wonen of de brocante sfeer. Met deze schilderijen breng je rust en sfeer in het interieur. Een uniek schilderij maakt je interieur in de woonkamer helemaal af. Er zijn een paar ongeschreven regels die je helpen om het perfecte kunstwerk te vinden voor in je woonkamer.


Heb je een donkere robuuste woonkamer met veel hout erin? Dan heb je twee opties: een landelijk schilderij in een lichtere tint of juist een krachtig kleurrijk schilderij. Geschilderd op plaat en een witte houten barok lijst erom heen.


Schilderij van het landelijk interieur kopen? Lijst heeft beschadigingen. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Naast de moderne wooninrichting is een landelijk ingericht huis ook zeer geliefd.


Houdt u van de natuur en wilt u dit graag uiten in uw eigen woning? Een groot schilderij aan de wand in uw woon-, eet- of slaapkamer is dé oplossing om dit te realiseren. Deze stoere wanddecoratie past in een modern, landelijk , industrieel en stoer interieur.


Ook zal dit prachtig staan in een kantoor of studeerkamer. Het schilderij is gemaakt van metaal en heeft een mooie, ruige afwerking en uitstekende delen (3D). De afmetingen zijn (D) x (B) x 1(H) cm. De prijs is voor de gehele schilderij (set).


Canvas opgespannen op 2cm dik houten frame. Kleur van dit canvas schilderij : Grijs. Verder hoort een schilderij dat boven een bank geplaatst wordt, minimaal meter breed te zijn. Boven een eettafel die met zijn kortste gedeelte tegen de muur is geplaatst, mag dat weer smaller zijn. Als een schilderij geen ankerpunt heeft (dus geen bank of tafel waar het boven hangt), kies je voor een werk van minimaal centimeter hoog.


Onze collectie schilderijen is divers. Verrassend qua stijl, kleur en materiaal. Een schilderij kan rustig en helder zijn, maar ook een stapeling van lagen en materialen. Abstract geordend op structuur en vorm of net echt! En van bijna elk onderwerp hebben we een afbeelding in onze collectie.


Schilderij landelijk

Ook via de muren kunt u uw interieur een landelijke touch geven. Van tekstborden en Clayre en Eef schilderijen tot notitieborden en landelijke kalenders. Als je een schilderij koopt kies je natuurlijk één die je mooi vindt, maar bedenk ook waar je het schilderij gaat ophangen. Houd rekening met de grootte en de kleur van je muur.


Voor in de tuin bestaan speciale schilderijen die geschikt zijn voor binnen èn buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts