donderdag 7 maart 2019

Hidde fauteuil

Hidde fauteuil

Bekijk het assortiment fauteuils en bestel de beste aanbieding direct online! Fauteuils online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Ontdek de uitgebreide collectie online bij Mobistoxx. De fauteuil is vernoemd naar Gerards oudste kleinzoon. In een van de unieke leersoorten uit de collective komen fauteuil en leer tot hun volledige recht. De vorm van de fauteuil heft veel weg van een baseball handschoen.


We hebben de fauteuil in Bald Sprang, Indian Buffel, Bald Castanya en Yak leer uit voorraad leverbaar. De Hidde fauteuil is gemakkelijk in onderhoud. Stoffen met een schone, stoffen doek is doorgaans voldoende.


De zeer comfortabele fauteuil nodigt uit om lekker in plaats te nemen en even te ontspannen. Zeer mooie stoere label hidde fauteuil. Design gerard van den berg. Uitgevoerd in bruut leder. Label Hidde fauteuil zwart leer bij Arvore Casa.


Het draaibare onderstel is mogelijk in verchroomd staal of in zwart gepoedercoat staal. Voor de stoffering van de fauteuil is er keuze uit diverse stof- en ledersoorten. De zithoogte bedraagt 3cm. De buitenmaten van Label fauteuil Hidde zijn 95x95x8(LxBxH) met een zittinghoogte van 41cm.


Hidde fauteuil

Het is een typisch Label product die het beste uit komt in een van de mooie naturelle ledersoorten. De kracht van het ontwerp zit in de eenvoudige vriendelijke en toch krachtige vorm. Nu uit voorraad leverbaar bij Berden! Ruim assortiment online bestellen!


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Design fauteuil Hidde is momenteel hét succesnummer in de collectie van het Nederlandse design merk Label. Hidde is een ontwerp van de bekende ontwerper Gerard van den Berg. Dit unieke ontwerp is een eyecatcher in ieder interieur. Het heerlijke comfort wordt gevormd door de uitnodigende vorm van de Hidde. Dit is het orginele design icoon uit de Label fabriek.


Hierdoor kun je jaren genieten van deze prachtige fauteuil. De poten zijn leverbaar in het zwart of chroom. Hier te zien met stof Adore Gold 132.


Wil jij fauteuil Hidde in een andere stof dan getoond? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom voor de prijzen. Dit bijzondere ontwerp komt uitgevoerd in stoer leer extra tot zijn recht.


Draaifauteuil Hidde van Label is hét succesnummer uit de collectie. In één van de unieke leersoorten uit de collectie komen fauteuil en leer tot hun volle recht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts