donderdag 21 maart 2019

Ontspiegeld glas

Koop een Complete Bril bij Eye Wish en krijg een 2e bril Cadeau van één van onze Topmerken. Bekijk onze uitgebreide Topmerken Collectie. De Perfecte Bril voor elk moment. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Ontspiegeld glas vermindert aanzienlijk de lichtreflectie en biedt daarmee een hoge mate van transparantie. Het ontspiegeld effect wordt verkregen door het glas aan beide kanten te voorzien van een speciale coating, voor zowel een helder doorzicht van binnenuit als van buitenaf. Het is een anti-reflecterend glas met een speciale coating aan beide zijden die de lichtreflectie beperkt tot , wat een flink stuk lager is dan bij gewoon glas. Van buitenaf ziet het glas er uitermate doorzichtig uit en weerkaatst de omgeving niet. Maak kennis met de exclusieve anti-reflecterende beglazing van AGC Glass Europe: Planibel Clearsight.


AGC maakt glas in etalages onzichtbaar. Met AGC’s Planibel Clearsight komt elk voorwerp achter het glas volledig tot zijn recht.

Dit glas is gewoon doorzichtig maar heeft door de speciale coating niet de spiegeling die bij normaal glas wel is. Ook minder kostbare schilderijen, papierwerk en foto’s verdienen het om gezien te worden. Glas en Glas op maat clarity glas claryl gecoat ontspiegeld UV-block dubbelzijdig ontspiegeld glas enkelzijdig ontspiegeld glas gallerie glas glasbewerking helder glas image perfect glas kunststofglas mirogard glas museumglas artglass ontspiegeld kunststof glas opti white glas UV werend glas water white glas X-high glas Houten lijsten op maat. Leverbaar in enkel en tweezijdig ontspiegeld.


Sinds kort is er Crizal Forte van Essilor. Een revolutionair brillenglas coating met een ijzersterk draagcomfort! Deze glazen zijn uniek in hun soort.


Ze leveren een maximale optische prestatie en voldoen aan de voor u belangrijkste eisen: mooi dun, vuil- vet en waterafstoten anti-statisch en twee keer zo hard als standaard ontspiegelde glazen. Wij zien het graag helder. Of het nu gaat om museaal inlijsten, ontspiegeld glas of om glas - en spiegelbewerkingen. Met de producten van ons glasbedrijf komt ieder ontwerp echt tot zijn recht.


Wenthec Glas levert u dit tegen een scherpe prijs. Wybenga is de specialistische glashandel voor musea, galerieën, lijstenmakers en de interieur-, meubel- en jachtbouw. Daarvoor is een speciale anti-reflecterende coating aangebracht op extra helder OptiWhite glas.


Bij DQ Glasservice kunt u ontspiegeld glas kopen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld het perfecte ontspiegeld glas kopen voor uw fotolijst of kunstwerk.

Buys Glashandel gebruikt Guardian Clarity glas om ervoor te zorgen dat u helder en scherp kunt zien. Het doel van glas is dat men er doorheen kan kijken. In de praktijk valt de doorzichtigheid van glas echter tegen.


Gewoon glas , ontspiegeld glas en museumglas. MUSEUMGLAS – CLEAR COLOR DENGLAS. Bij gewoon ontspiegeld glas ontstaat er door behandeling van de oppervlakte met een zuur een onechte ontspiegeling. Getoonde prijzen zijn per m inclusief BTW.


Helder glas 2mm dik ontspiegeld. Dit glas kan niet geslepen worden aan de randen, daarvoor is het te dun. Let dus op dat er scherpe randen aan dit glas kunnen zitten. Productie ontspiegeld glas.


De productie van ontspiegeld glas is in beginsel gelijk aan die van normaal glas. In de laatste stap van het productieproces wordt er bij ontspiegeld glas echter nog een extra stap gezet. In deze laatste stap wordt het glas aan één of kant heel fijn gezandstraald of geschuurd. Randen slijpen is niet mogelijk i. Omdat ontspiegeld glas te harden, buigen,en te lamineren is zijn de toepassingen oneindig.


Op aanvraag bouwen wij uw glas in loodpanelen in ontspiegeld glas in, de buitenruit heeft dan geen hinderlijke schittering en zo geniet u optimaal van uw glas in lood. Zijn ontspiegelde glazen wel of niet iets voor jou? Koplampen, lantaarnpalen, regen en natte wegen resulteren in extra lichtreflecties.


Met ontspiegeld glas ondervind je er geen hinder van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts