dinsdag 12 maart 2019

Vitrage schuifpui

Bezorging waar en wanneer je wilt. Uitstekende kwaliteit en bijzonder veilig. Veel lichtinval in het interieur, zonder aan isolatie te verliezen. Gordijnen zijn een echte sfeermaker in vrijwel elke woonruimte.


Het is ook een aanrader om te gebruiken in combinatie met een schuifpui. Een schuifpui zorgt voor geweldig veel licht in huis. Het maakt de ruimte groter en je hebt meer contact met buiten.


In de zomer is het natuurlijk heerlijk om zo naar buiten te lopen, maar je zit niet altijd te wachten op al dat licht. Dan kan het opmeten van je schuifpui beginnen. Let erop dat je bij het opmeten van je schuifpui rekening houdt met het handvat of de hendel van de schuifpui.


Deze kan de raamdecoratie in de weg zitten. Het is het beste om de raamdecoratie op de dag (op het kozijn) te monteren, zodat de raambekleding mooi voor de schuifpui valt. Raamdecoratie voor uw schuifpui : alle mogelijkheden op een rij. Niet zo gek: het grote raam zorgt voor veel natuurlijk licht, terwijl u ook mooi zicht heeft op uw tuin.


Op het gebied van raambekleding voor schuifpuien is er veel mogelijk. Beschikt uw woning over een schuifpui ? Wij van Raamdecokunststofkozijnen zijn daar groot fan van. Grote glazen deuren die uw woning met de tuin scheiden en ervoor zorgen dat u binnen een landelijk gevoel creëert. Zijn de glazen van uw schuifpui groot?


Vitrage schuifpui

Een mooi gezicht dat er overdag veel lichtinval is. Ze zijn heel prak­tisch bij schuine ramen of een schuifpui. Kunststof en alumi­nium lamellen zijn makkelijk schoon te maken. Lamellen van aluminium zien er heel strak en exclusief uit. Dit zijn lamellen verwerkt in een transparante stof.


Het lijkt een beetje op vitrage , maar ziet er door de lamellen veel strakker uit. Zonnelux maakt raambekleding op maat voor alle raamtypes welke helemaal af te stemmen zijn naar jouw wensen. Vraag hier onze brochure aan. Bij het opmeten van raambekleding voor een schuifpui is het belangrijk om goed naar het model van de schuifpui te kijken.


Houd rekening met het handvat of de hendel waarmee de schuifpui geopend of gesloten wordt. Wanneer er een hendel aanwezig is kan er gekozen worden voor montage op de dag. De mooiste gordijnen voor openslaande deuren of een schuifpui. Je kunt ook kiezen voor een dubbele laag gordijnen: vitrages of inbetweens én gordijnen van een dikkere stof.


Bekijk ons unieke assortiment vitrages. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Vitrage schuifpui

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Schuifpui Horren houden insecten buiten en dat zorgt voor een schoon huis. Wat voor keuze heb je bij keuze voor een insectenhor, monteer je deze zelf, wat kosten ze en wat zijn de mogelijkheden? Geen vliegende beestjes meer in huis.


Vliegen en muggen in huis zijn erg irritant, maar je wilt eigenlijk wel de schuifpui open hebben staan. Een Duorail schuifpui bestaat uit twee schuivende delen op twee roestvrijstalen rails. Bij een dubbele Duorail schuifpui heb je vier identieke delen, waarbij de twee binnenste delen elk naar een kant over de vaste delen heen schuiven, waardoor je een dubbelgrote opening in het midden krijgt. Dat maakt vitrage een ideale, maar ook zeer stijlvolle raambekleding. Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is.


Daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen. Onze medewerkers adviseren en ondersteunen u hierbij graag! Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden? Bekijk het assortiment en neem gerust contact op.


Het kan voordelig bij Kwantum! Wanneer kant-en klare vitrages net wat te kort of te lang zijn voor jouw ramen, dan zijn vitrages op maat dé oplossing. Bij Kwantum kun je eenvoudig, snel én voordelig je vitrages op maat laten maken.


Vitrage gordijnen op maat laten maken? Breng een bezoek aan één van onze Kwantum winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts