woensdag 6 maart 2019

Hocker salontafel

Bestel eenvoudig en snel online. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. De laatste salontafels trends.

Hierdoor zijn de zithoogte en vaak ook de kussenbreedte hetzelfde. Je kan er ook voor kiezen om juist een opvallende andere hocker te plaatsen. Als echte eyecatcher in je interieur. Tip: Een vierkante hocker is makkelijk te gebruiken als salontafel , je kan hier een mooi dienblad op zetten, maar een rechthoekige is makkelijk met visite. Behandeling Bescherm je salontafel met een behandeling!


Ten eerste creëer je met een hocker meer zitplaatsen in de zithoek. Zo kun je heerlijk languit bijkomen op de bank en genieten van een spannende film of een goed boek.

Ook kun je de hocker gebruiken als bijzettafel of salontafel. Zij heeft een leren, trouwens. Zet je per ongeluk je beker koffie zonder dienblad op de hocker , wordt ze bijkans hysterisch, want dat geeft kringen. Dus ik zeg: lekker een gewone salontafel. Steigerhout staat bekend om zijn stoere robuuste karakter.


De bordeaux rode velours Torino hocker van whkmp’s own is een trendy en handige toevoeging aan je woonkamer: als voetenbankje of met een dienblad erop als salontafel. Deze hocker is bekleed met een fluwelen stof in wijnrood. Dit zorgt voor de luxe uitstaling van de Torino.


Moderne strak vormgegeven 3-delige salontafel set met twee hockers. Aangeboden: in zeer nette staat met functie als zwarte hocker of is ook erg leuk als salontafel te gebruiken met hierop bijv. Met een dienblad erop is het een mooi salontafeltje.


In het assortiment van Leen Bakker vind je de leukste hockers en voetenbanken in vele trendy en stijlvolle kleuren. Leen Bakker heeft allerlei soorten hockers en. Hocker of voetenbank kopen. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt!

Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De Smuk hocker van By SIDDE is bekleed met een licht gemêleerde, geweven stof. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af.


Kom helemaal tot rust met je benen omhoog op deze fijne hocker , die tevens als salontafel of als extra zitplaats te gebruiken is. Stof heeft een Protexx behandeling gehad met jaar. Deze tafel wordt geleverd incl stuks hockers. Salontafel met extra plank om kleine spulletjes op te bergen!


Wilt u een hocker in uw landelijke interieur? Bij Seats and Sofas vindt u een uitgebreid assortiment in landelijke hockers. Ook als juist een moderne hocker zoekt voor uw moderne inrichting, bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een leren hocker of stoffen hocker. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen en stoffen.


Een leren hocker straalt luxe uit in je interieur. Ons leer is van de beste kwaliteit en blijft jaren mooi. Een hocker van microleer is een voetenbank met een bovenlaag die bestaat uit microvezel en een onderlaag die bestaat uit leer. De combinatie zorgt voor een sterk geheel. Een stoffen hocker zorgt voor een landelijke sfeer in je interieur.


Kies dan voor een iets groter formaat hocker. Een glasplaat erop en voilà, je hocker is een stijlvolle salontafel. Maar natuurlijk kun je dit meubelstuk ook gebruiken als extra zitplek of verlenging van je bank. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Poefen in verschillende soorten en maten vind je bij KARWEI, kijk online of bij in bouwmarkt! Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts