woensdag 13 maart 2019

Gordijnen enkele plooi

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

U heeft keuze uit diverse afwerkingsmogelijkheden. Zo heeft u ook keuze om de gordijnen met enkele plooi te bestellen. Een van de meest gebruikte plooien in Nederland is de enkele plooi.


Deze plooi wordt veel gekozen in combinatie met (zware) overgordijnstoffen of gevoerde gordijnen maar kan ook prima toegepast worden in vitrages en inbetweens. Deze plooi vraagt geen extra stofverbruik en is dus in veel gevallen een voordeligere keuze dan een dubbele plooi. BlindDesign is de gordijnen enkele plooi Webshop bij uitstek. Alle stoffen zijn geschikt voor de confectie met enkele plooi.


Hierbij kunt u de maten ingeven, de onderafwerking kiezen en hoe het gordijn sluit.

U kunt ze zelf samenstellen in de webshop. Kies een stof die u wenst en vervolgens kunt u de gordijnen geheel naar uw keuze samenstellen. Het stofpakket is compact wanneer deze naar de zijkant wordt geopen er wordt een iets kleinere hoeveelheid stof gebruikt bij de keuze voor dit type plooi. Gordijnen met een Enkele Plooi.


De enkele plooi is geschikt voor alle soorten stoffen van voile, inbetween. Enkele plooi = tot maal de breedte dubbele plooi = tot maal de breedte triplooi (drievoudige plooi ) = tot maal de breedte TIP! Het mooist komen kleuren en dessins tot hun recht bij een mooie plooi. De plooi die het meest gebruikt wordt is de dubbele plooi.


Tot deze hoogte zijn de plooien helemaal zichtbaar tot aan de onderzijde van het gordijn. Ons advies is wanneer uw gordijnen hoger zijn dan 1centimeter dan te kiezen voor een dubbele of zelfs een tripple plooi. Dus hoe langer het gordijn , des te meer plooi er nodig is om het mooi te laten hangen.


Een dubbele plooi , ook wel vlinderplooi genoem kan gebruikt worden voor ieder type gordijnstof. ENKELE PLOOI Kiest u voor een overgordijn met een enkele plooi dan bedraagt de vloeite 8. Er wordt dus meter overgordijnstof gebruikt om een meter gordijn te fabriceren met een enkele plooi. In een meter gordijn zitten verstelbare haken van (75)mm. De tussenliggende afstand tussen deze haken bedraagt 10cm.


Ook willen wij weten welke plooi u wilt maken of wat voor soort band u wilt gebruiken.

Deze koorden trekt u nadat u het band op uw gordijn genaaid heeft aan en voila, daar verschijnen de plooien. Alleen nog de plooibandhaakjes erin en klaar is uw. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Deze slag in het gordijn wordt groter naarmate de hoogte toeneemt. Wij houden als advies aan dat een enkele plooi tot een hoogte van 2cm. Dit gordijn is voorzien van een enkele plooi.


Met de verstelbare haken kunt u het gordijn vervolgens afstellen, zodat deze precies om uw gewenste hoogte komen te hangen. Per stofsoort ziet u welke stoffen wij aanbieden, de samenstelling van de stof en de beschikbare kleuren. Hieronder kunt u de gordijnen met enkele plooi bestellen.


Overgordijn (lengte) moet dus 1. Wil graag enkele plooi , wie kan mij vertellen hoe diep de plooien moeten worden en wat de breedte van de tussenruimte moet worden. De stof is hier enkel gevouwen en gestikt en. WiMijn kamer is meter breed. Heb gordijnen van meter breed.


Bij gordijnen die op roedes met ringen hangen wordt dit vaak gebruikt omdat de plooien dan mooier in model blijven. Gecombineerd met een dubbele plooi (retourplooi-dubbel) wordt hiervoor 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts