dinsdag 19 maart 2019

Industrielak wijzonol

Industrielak wijzonol

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Voor 16:bestelt = morgen in huis. Verf tot Korting bij Verfwinkel. Altijd binnen dagen geleverd!


Industrielak wijzonol

Online verf bestellen voor een scherpe prijs! Hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars. De lak is echter alleen geschikt voor buiten. Wijzonol Industrielak Hoogglans. Het voordeel van de Industrielak is dat hij kras- en slijtvast is.


Tip Doordat deze industrielak zeer slijtvast is, kun je deze prima gebruiken voor houten trappen en houten delen die veel belast worden. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars. Als voor- en aflak op voorbehandeld metaal buitenshuis.


Rendement: ± mper blik. Deze lak kan gebruikt worden als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Bestel hier verfspullen online. Alle kleuren prijs, hooglans en zijdeglans met laagste prijsgarantie. De aller beste metaalverf.


Deze sterke lakverf op terpentinebasis is actief corrosie werend en goed kras- en slijtvast. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. De verf is sneldrogen krasvast en slijtvast. Met name geschikt als dekverf op metaal voor industriele toepassingen.


Je kunt de lak zowel binnen als buiten verwerken. De verschillende soorten verven waaronder grondverf, lakverf, zijdeglans en meer stellen je in staat om vakwerk te leveren. Deze verf heeft een zeer goede buitenduurzaamheid. Na ongeveer tot jaar hoeft u pas na te gaan denken over het onderhouden van het schilderwerk.


Kies makkelijk de juiste kleur. Dat doe je voordelig online! Deze industrielak is ontzettend krasvast en is daardoor ook geschikt voor houten trappen, keukenkastjes, deuren en meubels.


Het onderhoudstermijn bedraagt ca. Het is te gebruiken op voorbehandeld metaal. INDUSTRIELAK HOOGGLANS wijzonol industrielak hoogglans is een hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Zijdeglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Industrielak wijzonol

Laagdikte micrometer droog = ca. Minimaal 5°C omgevings- en ondergrondtemp. Verpakking en liter. Applicatie kwast, roller, luchtspuit, airmix.


Stofdroogtijd 20°C en R. Grondverf, muurverf en meer. Benieuwd naar de beschikbare producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts