dinsdag 19 maart 2019

Lak voor auto

Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer. Eenvoudig en snel uw spuitbus autolak bestellen bij Auto - lak. Op zoek naar een spuitbus autolak?


Deze vindt u in onze webshop.

Wij leveren voor alle automerken autolak spuitbussen, in de kleur die u zoekt. Tevens hebben wij alle RAL kleuren in ons assortiment. Wij zijn al jaar actief op het gebied van (Sikkens) autolak en zijn dus een echte specialist. Is uw kleur van de auto metallic (met of zonder parelmoer) dan leveren wij de standaard spuitbus. Beschrijving Krassen en krasjes in de lak van je auto zijn vaak een schade die je zelf gemakkelijk kunt repareren.


Voor elk type auto leveren wij autolak spuitbussen en autolak lakstiften, altijd in de juiste kleur. Door onze jarenlange samenwerking en rechtstreekse inkoop bij de grote verffabrikanten zijn wij in staat om het grootste assortiment kleuren te leveren met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Lakstift voor elke kleurcode autolak. De primer kan worden gebruikt wanneer er roest moet worden bijgewerkt. Let wel de roest goed verwijderen alvorens men de primer aanbrengt. Betreft het een metallic kleur dan is het beter om de autolak af te werken met een blanke lak. Welkom op de lakstift webshop!


Wij zijn gespecialiseerd in uw lakstiften, zowel in ral kleuren als autolak lakstiften. Blanke lak wordt over de kleurlak van de auto gespoten om de autolak te beschermen. Daarnaast zorgt blanke lak voor een de glansgraad van de auto.


Hierbij heb je de keuze uit hoogglans, mat en zijdeglans. Bij CROP koop je professionele blanke lak in spuitbus en blik. Als je grotere krassen zelf wilt wegwerken, dan kun je beter kiezen voor een lakspray.


Die zijn tegenwoordig verkrijgbaar als handige 4-in-1- lak , waardoor je stappen zoals schuren en een grondlaag aanbrengen kunt overslaan. Wij hebben verschillende soorten blanke lak voor uw auto , zoals 1K blanke lak en 2K blanke lak zowel in spuitbus als in blik. Hier vindt u onze blanke lakken.


Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Hij is belangrijk voor het uiterlijk en hij moet de auto beschermen tegen de elementen.

De eerste auto ’s werden op dezelfde manier gelakt als koetsen. De schilders brachten de lak met penselen in meerdere lagen op. Daar voor moest het koetswerk – de carrosserie – eerst zorgvuldig in de grondlak gezet- en gevernist worden.


Lak is de ideale eindbescherming voor je verfwerk. Het beschermt hout tegen externe weersomstandigheden zoals regen maar je kan het ook binnen gebruiken tegen krassen of water. Transparante lak , ook wel blanke lak genoem is de meest gekozen optie. Voor het mooiste resultaat zorg je ervoor dat de ondergrond droog en gladgeschuurd is. Ook voor de restauratie van oldtimers kunnen wij de juiste kleur maken.


Mijn vraag is: hoe lang kan deze auto in de zon staan voor dat de lak een doffe uitstraling krijgt. Het was een Mercedes met een glanzende lak en met de originele lak. Antwoord: Als het de originele lak is zal deze vanwege de techniek van mindere kwaliteiten zijn dan de huidige lakken. Gezien de leeftijd zal de lak redelijk kwetsbaar geworden zijn. Wij kunnen je voor elke toepassing de gewenste kleur leveren.


Door ons zeer ruime kleuraanbod kunnen wij voor al deze toepassingen een lakstift leveren. Ongeacht het automerk kunnen wij voor jou de juiste kleur op maat realiseren. Vroeger had je twee-componenten lak.


Daar zat geen blanke lak overheen en die wilde nog wel eens, onder invloed van het zonlicht, verkleuren. We hebben allemaal wel eens een rode auto gezien, die na verloop van tijd roze werd. Tegenwoordig worden auto ’s niet meer dof, omdat als laatste een blanke laklaag wordt gebruikt.


Vaak kunnen ze je ook helpen met het spuiten van jouw auto. Voor een VW Golf heb je ongeveerliter lak nodig. Het To do lijstje auto spuiten zal ik later plaatsen. De kosten zullen daardoor natuurlijk ook weer flink oplopen.


Kies je voor een zogeheten two tone lak , die een prachtige verkleuring geeft in de zon of metallic lak , dan kost dit natuurlijk ook meer. De hele auto is gepolijst, een halve dag polijsten op de lak We zijn vier uur bezig geweest met deel voor deel polijsten, uitpoetsen en dat steeds weer herhalen. We zijn doorgegaan totdat we tevreden waren met het resultaat.


Bij een middenklasse auto (bijvoorbeeld VW Passat) ben je wel uur bezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts