donderdag 7 maart 2019

Fakro rolluik

Rolluiken van FAKRO bieden optimaal leefcomfort in uw kamer, omdat ze beschermen tegen oververhitting. Zo geniet u van een aangenaam binnenklimaat. De rolluiken ARZ-E wordt elektrisch bestuurd na aansluiting op een Fakro besturingssysteem.


Het rolluik ARZ-H wordt handmatig bediend met de bijgesloten zwengel. De accu wordt opgeladen door het Solar paneel dat op het rolluik is gemonteerd.

Door FAKRO dakramen, lichtkoepels en platdakramen geniet u dagelijks van veel natuurlijke lichtinval in de woonruimte. Heeft u even behoefte aan verduistering? Kies dan voor zonwering en raamdecoratie van FAKRO. FAKRO zorgt voor meer comfort en heeft voor nagenoeg elk dakraam, elke lichtkoepel en elk platdakraam een passend zonweringproduct. Verder zorgt het rolluik voor volledige verduistering en verhoogt het jouw gevoel van privacy.


Daarnaast zorgt het rolluik tijdens de korte, donkere dagen ook voor extra veiligheid door de verhoogde inbraakwerendheid. De FAKRO rolluiken bieden optimaal leefcomfort bij jou op de kamer. Niet alleen omdat ze je beschermen tegen oververhitting maar ze zorgen ook voor complete verduistering van de ruimte, reduceren het geluid van buitenaf en garanderen de privacy door complete bedekking van het dakraam.

Zo kun jij genieten van een aangenaam binnenklimaat. Elk dakvenster werd voorzien van een ander type FAKRO zonwering. Vervolgens werd elke ruimte, met gesloten dakvenster, blootgesteld aan dezelfde hoeveelheid zonnestraling en dezelfde temperatuur. Resultaten proefopstelling.


De proefopstelling toont duidelijk aan dat buitenzonweringen en rolluiken de beste bescherming bieden tegen zonlicht. De elektrische buitenzonweringen van FAKRO bieden een effectieve bescherming tegen oververhitting in de zomer en beperken het geluid van buitenaf. Daarnaast zijn ze makkelijk op afstand te bedienen door toepassing van de Z-Wave module.


Fakro rolluik ARZ-H handbediend voor de beste prijs en de orginele Fakro met de beste kwaliteit Rolluik Fakro ARZ-H - Fakro rolluiken ARZ - Fakro raamdecoratie JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Ontdek het dakraam van FAKRO ! Voor dakramen, platdakramen, lichtkoepels, zonweringen en zoldertrappen kijkt u op fakro. Nieuwsgierig naar FAKRO producten? In onze brochures vindt u onze producten, prijzen en levertijden. Bekijk het op onze website.


Fakro Rolluiken voor een warmte werend effect in elke ruimte. Beperken de warmte, complete verduistering. Ben jij op zoek naar een FAKRO zonwering voor jouw FAKRO dakraam?


Wij hebben binnen- en buitenzonwering voor alle FAKRO dakramen.

De zonweringen zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren. Of je nou op zoek bent naar warmtewering, lichtregulering, verduistering of puur naar decoratie, je vindt het hier allemaal. De buitenzonweringen en rolluiken van FAKRO zijn 8x effectiever om de warmte van de zon buiten te houden als binnentoebehoren. Het ARZ rolluik van FAKRO biedt optimaal comfort.


U kunt er uw ruimte nagenoeg volledig mee verduisteren. Het biedt een verhoogde bescherming op zonnige dagen tegen oncomfortabele warmteverhoging en beschermt tegen UV-straling. In de winter beperkt u bovendien het warmteverlies.


Met een rolluik beschermt u zich ook tegen ongewenste inkijk. Originele Fakro producten met flinke korting! Op zoek naar een nieuwe Fakro zonwering of rolgordijn voor uw dakraam?


Onze prijzen van Fakro zijn erg scherp en wij bieden u de beste service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts