dinsdag 23 juli 2019

Kaars wax

Ontdek ons unieke assortiment kaarsen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Kaarsen maken van Soja Was is enorm in opmars. Soja Was kaarsen walmen minder, branden langer, en geuren beter. Bovendien hoef je vaak maar één keer te gieten, omdat er praktisch geen gietdal ontstaat. Op zoek naar een Kaars van Wax ?

In de wax windlichten kun je ook gewone stompkaarsen of waxinelichtjes plaatsen. Hierdoor kun je variëren in grootte van kaars en dus vlammen die zichtbaar zijn, waardoor je een natuurlijk schouwspel van kleuren en vlammen krijgt. Soja wax welke geheel ecologisch van aard is. Milieuvriendelijk en 1 plantaardig, eveneens biologisch afbreekbaar en zonder toegevoegde giftige stoffen. De met wax gemaakte witte windlichten geven een ongelooflijk sfeervol lichtschijnsel zodra je er een kaars of theelichtje in plaatst.


Al onze kaarsen worden snel geleverd en vind je allemaal goedkoop online. Ons assortiment bevat verschillende mooie kaarsen , zodat er altijd voor je gelegenheid of interieur de juiste kaars tussen zit. Per kaars vermelden we hoeveel branduren deze. Het is natuurlijk mogelijk om uw kaarsen in allerlei soorten en maten te kopen, waaronder natuurlijk in onze webshop. Maar het is eigenlijk nog veel leuker om zelf uw eigen kaarsen te maken.


Bij een led kaars heb je geen echte vlam, maar het ziet er wel uit alsof de kaars een vlam heeft. Led kaarsen werken vaak op batterijen en kan je daardoor ook eenvoudig op veel plaatsen neerzetten. Met een led kaars heb je toch de sfeer van een kaars , maar heb je ook wat meer veiligheid in huis. Een mooi alternatief voor wat sfeer in je woonkamer.


Heerlijke wax -melts gemaakt van 1 Eco-Soya.

Laat vervolgens, door het onderliggende waxinelichtje, smelten en er zal zich een heerlijke geur door uw kamer verspreiden. Wij verzekeren u dat onze wax -meltblokjes heel lang meegaan. Een volgend voordeel is dat vlekken in kleding, ontstaan tijdens het maken van de kaarsen van Soja Was makkelijk uit te wassen zijn. Gewoon met de rest van de was in de wasmachine. De tijd van kaarsvetvlekken en waxinelichtjes vervangen is voorbij.


Zeer eenvoudig in gebruik en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Ze stralen warmte en echte gezelligheid uit. Ook met LED kaarsen haal je deze warmte in huis, want tegenwoordig zijn ze nauwelijks meer van echt te onderscheiden.


LED kaarsen zijn bij Intratuin verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Basis informatie om zelf kaarsen te maken. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Geurkaarsen met de meest bijzondere geuren.


Het speciale van deze kaarsen is dat ze een houten lont hebben die knispert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts