dinsdag 16 juli 2019

Kleine studio inrichten

Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Mooi design voor scherpe prijzen!

De passende fauteuils - OTTO. Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Laat je inspireren door onze STUDIO collectie.


Eerst passen, achteraf betalen! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Deze studio zit bomvol toffe interieur inspiratie. Een groot huis is écht niet altijd alles. Een kleine studio kan net zo stijlvol zijn als een groot appartement. Het is alleen vaak even een kwestie van passen, meten en proberen. Een studio inrichten vergt enige creativiteit omdat je de gekste oplossing moet kunnen bedenken voor de kleine ruimte die je hebt.


Daarnaast wil je in een studio alles kunnen doen wat je in een normale woning ook zou kunnen. Om dit allemaal in je studio aan te brengen heb je ruimte besparende ideeën nodig. Opbergen gebeurd vaak in grote kasten maar deze kun je het beste niet aanschaffen voor in een kleine studio. Grote kasten laten de ruimte alleen maar kleiner lijken. Schaf daarom bijvoorbeeld boeken planken aan.


Wonen kost geld en vooral in grote steden betaal je voor slechts een paar vierkante meter vaak meteen de hoofdprijs. Ik heb een studio in Amsterdam kunnen vinden, maar je kleine studio inrichten kan best ingewikkeld zijn. In de grote steden worden de grondprijzen worden steeds hoger en de woningen kleiner. Steeds vaker zien we daarom de studio verschijnen.


Weinig vierkante meters die je dus zo efficiënt mogelijk wilt inrichten. Bij de inrichting van je studio is het belangrijk om goed na te denken over hoe je de beschikbare ruimte gaat gebruiken.

Meestal hebben bepaalde ruimtes meerder functies waardoor je best gebruikt maakt van multifunctionele meubelstukken. Ze maken het leven in een studio niet enkel praktischer maar tevens uniek. Studio inrichten : inspiratie. Als je ergens intrekt en niet eerst het opbergen uitvogelt, blijf je lang in de rommel wonen,” zegt Dria. De hoge muren maken de ruimte open en geven het een huiselijk gevoel.


Gaat het niet in de breedte, dan maar in de hoogte. Smalle hoge opbergkasten zijn bij het inrichten van een wat kleiner interieur je vriend. Bekijk nu onze uitgebreide collectie van STUDIO. In plaats van een vies bij elkaar geraapt zooitje en een kamer vol met bierblikjes en lege pizza dozen waar net nog geen muisjes op afkomen, een opgeruim mooi en schone studio waar je heel veel inspiratie uit kunt halen.


Op zoek naar kleine studio inrichten maar hebt u toch nog enige inspiratie nodig? Bezoek onze online meubelcatalogus of onze toonzaal in Peer of Kortenberg. Moet je een klein appartement inrichten ? Wij struinden het web af naar de beste tips voor je kleine studio. Dus pak pen en papier en schrijf mee!


Zo kun ook jij je studio appartement inrichten om meer ruimte over te houden. Want het blijft een uitdaging om in die ene ruimte waar je woont, slaapt en eet een privé hoekje te creëren. Je slaapkamer als een kleine studio inrichten : zo pak je het aan. Is je slaapkamer aan de kleine kant? Kamernet biedt de beste tips om jouw studentenkamer mooi, slim en goedkoop in te richten.


De beste tips voor een mooi interieur. In een kleine slaapkamer is een TV-meubel een echte luxe. In de inrichting van een kleine slaapkamer kun je dit wel doen, mits je er zoveel mogelijk kastruimte omheen maakt.


Zo wordt de hele wand nuttig gebruikt en heb je niet alleen een mooie TV, maar ook lekker veel opbergruimte. Maar zo lijkt je studio al snel nog kleiner. Kies daarom voor een transparant kamerscherm, een gordijn dat je naar wens kan openen of een rek zonder achterwand waar je dus door kan kijken.


Al deze dingen zorgen ervoor dat je de ruimte kan indelen zonder ze kleiner te doen lijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts