dinsdag 23 juli 2019

Wekker met nachtlampje

Wekker met nachtlampje

Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Onze klantenservice helpt u graag. Bel, chat of mail met ons!


Bestel Nachtkast Lampje va €19. Voordelige Nachtlampjes op beslist. Ontdek ons unieke assortiment nachtlampjes. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Wekker met nachtlampje De Balance Time wekker met nachtlampje is een vrolijk vormgegeven wekker met een prachtige blauwe kleur. Deze wekker heeft een rubberen behuizing en het zwarte display is voorzien van blauwe LED-lampjes. Doordat deze wekker is voorzien van een handig nachtlampje , kunt u de tijd altijd goed aflezen. Een erg handige functie, aangezien de meeste kinderen zich veiliger voelen met een nachtlampje in het donker.


Tenslotte is er ook de mogelijkheid om de BC-1als wekker te gebruiken. Al met al dus een multfunctioneel apparaat waar zowel je kindje als jij van zullen profiteren. Met Sleeptimer val je in slaap met jouw favoriete muziek of radio-DJ op de achtergron zonder dat je schaapjes hoeft te tellen of zorgen hoeft te maken over onnodig stroomverbruik. FM radio Luister naar al je favoriete FM radiozenders. De wekker komt met een luidspreker die verrassend veel vermogen heeft.


Retro wekker met nachtlampje Met deze retro wekker kun je elke ochtend op de klassieke manier wakker gemaakt worden. Het is een analoge klok met twee bellen aan de bovenkant. Wanneer je wekker afgaat zal het stokje tussen de bellen er tegenaan slaan. Toch heeft deze klok ook een modern tintje.


Wekker met nachtlampje

Dankzij een knop aan de achterkant kun je een. Ook te gebruiken als klok met wekker. Draadloos en oplaadbaar (via meegeleverde micro USB kabel). De wekker heeft een prachtig design en het licht van de eenhoorn kan worden verandert in verschillende kleuren.


Dit doe je met de bijgeleverde afstandsbediening of door middel van het knopje bovenop de wekker. Met een druk op de knop verandert de eenhoorn van kleur. Ook vreemd: je kunt instellen hoe lang het nachtlampje aanblijft nadat je de wekker hebt ingeschakeld. Een optie minuten was mooi geweest, want na een half uur slaapt mijn dochter meestal nog niet. Betaal veilig en snel via iDEAL.


Wekker met nachtlampje

Bespaar tot wel via kiesproduct. Wekker met LCD Scherm en Projectie Deze multifunctionele wekker zegt je niet alleen hoe laat het is, maar projecteert ook de tijd en temperatuur op de muur. Daarnaast heeft deze wekker ook een alarmfunctie met snooze en kan hij als nachtlampje worden gebruikt.


De wekker met LCD scherm heeft een laag stroomverbruik, is compact en licht van. Zo heeft de wekker bijvoorbeeld een 12-uurs en 24-uurs tijdweergave en een snooze functie. Verder kun je de helderheid van de display van de wekker instellen en zelfs volledig uit zetten voor tijdens de nacht. Ook beschikt de Wekker met Draadloze Oplader over en nachtlampje met standen. Draai de Flip Wekker – Nachtlampje om en het alarm stopt!


Perfect voor iedereen die niet echt een ochtendmens is. Na het omdraaien heb je meteen een handig LED lampje. ZAZU slaaptrainers, kinderwekkers, nachtlampjes , knuffels en muziekdoosjes.


Een betere nachtrust voor kinderen en ouders. Slaaptrainer Sam het Schaap. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Een slaaptrainer werkt zoals een gewone wekker : ’s avonds stel je de tijd in waarop je peuter uit zijn bedje mag komen. Het grote verschil met een gewone wekker is dat de kinderwekker geen geluid maakt op een bepaald uur. Het is dus niet de bedoeling je peuter op een bepaald tijdstip wakker te maken, maar net dat je peuter langer slaapt.


Veel wekkers hebben ook nog een nachtlampje die vaak via een timerfunctie na een ingestelde tijd automatisch uit gaat. Super prettig als kinderen net gaan slapen. Wil je er helemaal een feest van maken in de kinderkamer, er zijn ook kinderwekkers die een projector hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts