dinsdag 23 juli 2019

Spiegelwand

Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit. Eenvoudig op maat te bestellen. Triple HR Glas van hoge kwaliteit.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Een goed geplaatste spiegel wekt de illusie van diepte en zorgt voor een meer licht in een ruimte waardoor deze groter lijkt. Ons spiegelglas is van professionele kwaliteit, glashelder (verzilverd) en met hoge reflectiewaarde. In danszalen, fitness-ruimten en oefenruimtes kunnen komplete wanden of delen daarvan voorzien worden van spiegels. Het plaatsen van een spiegelwand kan door middel van verlijmen of plaatsing in een spiegelprofiel.


Spiegelwand op maat gemaakt. We leveren niet alleen, maar plaatsen ook uw spiegelwand. In heel Nederlan grote delen van België en Duitsland.

Kwaliteit die ons de mogelijkheid biedt om spiegelwanden te mogen plaatsen voor de overhei semi-overhei grote gerenomeerde bedrijven in fitnesszaken - fysiopraktijken en bij kritische consumenten die op onze goede naam vertrouwen. Een maatwerk spiegelwand kan je compleet afstemmen op jouw wensen. Een mooie grote spiegelwand vergroot de effecitiveit van het sporten en maakt de ruimte optisch groter. Je kan de wand zo groot en hoog maken als je wilt door diverse spiegels naast elkaar te plaatsen.


Het heeft een hoogte van meter en een breedte van meter en dus een spiegeloppervlak van ongeveer m². De spiegel kan worden “verborgen” met een gordijn. Deze spiegel kan niet worden uitgeklapt.


Een verkeerde houding ziet ook u direct. Een spiegelwand voorkomt dat u een oefening verkeerd uitvoerd en kan u helpen uw houding te corrigeren. Naast het ruimtelijke effect dat een spiegelwand geeft, het geeft de optische illusie dat de ruimte groter is, is een spiegelwand ook een blikvanger. Bent u op zoek naar een wandspiegel? Wilt u een eigen sportschool oprichten?


Hier vindt u de juiste maten en service. Al jaren levert Vidre spiegelwanden aan particuliere woningen en horeca en bedrijfsruimtes. Het transparante effect van een spiegelwand zorgt voor een ruimtelijke werking.


Voor elk interieur een passende spiegel: prachtige collecties van de mooiste merken.

Daarnaast heb je ook de keuze uit passpiegels, staande spiegels, bureauspiegels, wandspiegels en decoratie spiegels of een hele spiegelwand. Maar natuurlijk ook kleine spiegeltjes voor in je handtas of een bijzondere kunstspiegel of mozaiek spiegel. En boor je liever niet in de muur? Bijzondere ruimte voor bijzondere objecten: decoratieve vitrinekast voor het presenteren van persoonlijke decoraties of verzamelstukken. Door de spiegelachterwand en halogeenverlichting worden de objecten bijzonder goed benadrukt.


Kies voor de verrijdbare spiegels van FOSK Mirrors. Vele bekende professionals maken al jaren gebruik van onze verrijdbare dansspiegels en ballet barres. Nu ook met uw eigen gezandgestraald patroon voor ledverlichting zie afb.


De levertijd is 5-werkdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts