dinsdag 30 juli 2019

Exclusieve tapijten

Ontdek het grootste online aanbod van handgemaakte tapijten in Europa. Enorme keuze aan exclusieve tapijten. Vele kleuren, vormen en afmetingen! Bekijk nu de actie in de folder! Of kom langs in Cuijk in onze vernieuwde showroom.


Zoek naar perzische tapijten op de nieuwe KensaQ.

Binnen de zogenaamde ‘New Tradition’ serie van Perletta zijn drie nieuwe structuren geïntroduceer de Alp, Polar en Reef. Binnen deze collectie worden oude traditionele tapijten geherintroduceerd of toegepast in een nieuwe vorm met nieuwe materialen. Natuurlijk zijn vele exclusieve tapijten ook te zien in musea rond de werel en sommigen vinden hun weg naar de verzamelaarshuizen, vaak tegen een hoge prijs. Start met bieden of verkopen op de Tapijtenveiling ( exclusieve tapijten en kelims) bij Cata.


Maar blijf zoeken, want we hebben meer dan 30. Neem contact op met support als u niet kunt vinden wat u zoekt. Als het gaat om het kopen van een tapijt , zijn mensen altijd op zoek naar een uniek tapijt dat naast de schoonheid ook een verhaal te vertellen heeft.


Deze tapijten zijn of door de knooptmeesters gemaakt of ze zijn antiek geworden in der loop van de tijd.

Bij ons vind u vloerkleden, kleden, tapijten en karpetten in alle soorten, afmetingen zoals kleine en grote afmetingen en in verschillende kleuren. U vindt onze vloerkledenwinkel in IJsselstein, centraal gelegen vlak naast Utrecht. Omdat ons bedrijf gespecialiseerd in vloerkleden is, bieden wij ook zeer exclusieve , originele en handgeknoopte tapijten aan. Deze importeren wij rechtstreeks, van onze tapijt knopers naar onze kopers. Een tapijt of vloerkleed van artisanale topkwaliteit.


Onze tapijten en vloerkleden zijn stuk voor stuk handgeknoopt of -geweven. Wij kiezen resoluut voor luxueuze materialen als kashmirwol, natuurzijde en netelvezels. Deze natuurlijke materialen brengen uw tapijt en vloerkleed met uitzonderlijke lichtschakeringen tot leven. MARCJANSSEN heeft de grootste collectie handgemaakte tapijten van Nederland. Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden, van Perzische tapijten en kelims tot design.


Exclusieve design tapijten , luxueuze handgetufte karpetten, vloerkleden op maat en vasttapijt van topkwaliteit voor kantoren en winkels is voor BIC Carpets een. Bestel hoge kwaliteit Tapijten bij Mobistoxx. Ruim aanbod verschillende modellen! Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling.


Met een kleurrijke en uiteenlopende collectie heeft de Gallery door de jaren heen een internationale reputatie opgebouwd. Perez vloerkleden heeft een unieke collectie van handgeknoopte antieke en exclusieve Perzische tapijten. Oosterse vloerkleden die zeldzaam in hun soort zijn zoals: Sarouck, Ghoum en zijden Hereke.

Op deze pagina een beperkt overzicht van de collectie. Koop of verkoop uw designer tapijt via Second Luxury. Wij kunnen exclusieve tapijten leveren van onder andere Danskina en Aventura. Voor de nieuwe Art Event-collectie liet IKEA acht creatievelingen elk een eigentijds tapijt ontwerpen.


Vind de beste selectie exclusieve tapijten fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit exclusieve tapijten voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. HEREKE EXCLUSIEVE TAPIJTEN - Een ruime keuze van handgeknoopte tapijten in alle maten, kleuren en prijsverschillen. Hereke tapijten is ook gespecialiseerd in de 1 pure natuurzijden tapijten. REINIGING-Naast verkoop van tapijten is onze specialiteit herstellen en reinigen van Oosterse tapijten.


Ook hebbenwij in ons assortiment een grote collectie Marokkaanse berber vloerkleden. Sommige van onze vloerkleden en karpetten kunnen ook op maat worden gemaakt. Vloerkleden en tapijten brengen sfeer in uw woonkamer en andere vertrekken van uw woning.


Wij tonen er onze collectie tapijten in een aangenaam en stijlvol kader. Wij beschikken er over ingerichte kamers zodat u kan beoordelen hoe het tapijt van uw keuze er in een echte omgeving tot zijn recht komt. De lichtomstandigheden zijn er optimaal zodat u de dessins en kleuren op een eerlijke manier kan beoordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts