woensdag 17 juli 2019

Raamfolie op hr++ glas

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio!


Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Kijk altijd bij de specificatie van de betreffende raamfolie.

Op zoek naar raamfolie voor dubbel glas ? Kies dan voor dit anti inkijk folie in melkglas uitvoering. Het is een gladde, mat witte raamfolie dat aan de binnenkant van de ramen moet worden aangebracht. Het raamfolie heeft een breedte van circa 46cm.


De lengte mag je zelf kiezen. Niet alle raamfolies zijn geschikt voor dubbel glas. Heeft u een vraag met betrekking tot raamfolie ? Raamfolie voor dubbel glas kopen?


Wij proberen u op deze pagina daar een antwoord op te geven!

Nieuw in onze shop is de Starlett serie die wel op de binnenzijde van HR glas geplakt mag worden, deze folie houdt geen warmte vast. Welk glas is geschikt om te beplakken. Thermische breuk kan inprincipe onstaat in elk soort glans.


Het beplakken van een folie op een raam vergroot deze kans dat dit kan gebeuren. Bij enkel glas en dubbel glas is het risico het laagste en kan zowel aan de binnenkant als de buitenkant een raamfolie worden aangebracht. Geadviseerd wordt om het aanbrengen van raamfolie op bestaand glas altijd uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf.


Als de glasfolie aan de binnenzijde wordt geplakt kan een breuk in het glas ontstaan. Is zonwerende folie ook warmtewerende folie? Zonwerende folie heet ook wel isolerende raamfolie of warmtewerende folie. Wij kunnen snel en zeer adequaat reageren op zowel grote als kleine projecten.


Kies uit producten vanaf € 299. Is elke raamfolie toepasbaar op ieder soort glas ? Dit glas is gevoelig voor plaatselijke warmteophoping en temperatuursverschillen, het gebruik van donker gekleurde folies word dan ook zeer sterk afgeraden omdat deze de kans op een thermische breuk vergroten. Je krijgt mogelijk thermische breuk omdat donkere kleuren de warmte (van de zon) vasthouden. De glasfolie is van hoge professionele kwaliteit en zal dus lang meegaan.


Onze hoogwaardige glasfolie is volledig weerbestendig. Door de bubble-free lijmstructuur is de glasfolie makkelijk zelf aan te brengen, zonder water. Dat geeft niets daar kan d eruit tegen en dat zit in het resulaat verwerkt.

Alleen daar waar dat kleine stukje glas af is ontstaat ongelijke spanning in het glas en dat kan problemen geven. Dat is een thermische breuk. Bij standaard dubbel glas is het dus geen probleem folie op de ruit te plakken.


Waar is de raamfolie te koop? De raamfolie wordt speciaal voor u op maat gesneden. NIET worden geretourneerd of omgeruild.


Bestel bij twijfel altijd eerst een klein stukje of vraag een proefstaal aan (Aformaat) via het contactformulier. Kan de raamfolie op geribbeld of draad glas worden gemonteerd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts