woensdag 17 juli 2019

Ontwerpduo kaars

Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. The studio works for labels and brands on request, and once a year presents its own thematic collection in which the poetic and practical converge. A candle needs the candlestick, which requires a candle in return.


The Tallow unites these two objects through melding them into an inseparable union. Bathe in its light for eight long hours or accessorize it for all eternity. The playful design is entirely in wax and available in a wide range of colours.


Tallow, kaars met standaard en kaars in een.

Verkrijgbaar in vele kleuren. De Tallow is verkrijgbaar in vele kleuren, voor iedere smaak 1. Laat hem gewoon een tijdje staan om ervan te genieten en brand hem op een speciale gelegenheid. Ze horen bij elkaar zoals hamer en spijker, bed en deken en kop en schotel.


Door ze samen te smelten wordt de relatie tussen beide. Ontwerpduo kaars Tallow Black. De kaars is verkrijgbaar in verschillende kleuren, heeft ca. Mooi cadeau voor iedereen!


Het is een tijdloos designobject dat jouw interieur acht uur lang sfeervol verlicht. Lichttafel Theelichtjes Meubelversiering. In de Tallow kaars zijn de kaars en kandelaar versmolten tot één! De prachtige Tallow is een kaars en kaarsenhouder, samen volledig gegoten in kaarsvet, een bijzonder.


Zo heeft Normann Copenhagen een paar prachtige, design kandelaren in de collectie en heeft OYOY houten kandelaars, kaarsenhouders in pastel, maar ook een gouden versie. Een van hun meest bekende ontwerpen is de Tallow kaars , die tegelijkertijd een kaars en een kandelaar is. Nooit aangestoken, alleen ter decoratie gebruikt.


De kleur past niet meer in huis, vandaar de verkoop.

Sommige producten lijken zo uit een sprookje gewandeld. Vroeger noemde je het een blaker of kaarsenpan: een houder met platte voet, voorzien van handvat zodat je in het donker je weg kon vinden. Naar model van een ouderwetse kandelaar.


Stockhome verkoopt de basiskleuren 'Black Velvet' en 'Soft White'. Nieuw: Book for paper lovers 7. Deze soft Grey is een grijs die in elk interieur past. Kaars van Tallow van ontwerpduo. Een kaars heeft een kandelaar nodig en een kandelaar, de kaars.


Laat de Tallow branden voor acht lange uren of hij steelt de show voor de eeuwigheid. Het speelse ontwerp is volledig van kaarsvet en verkrijgbaar in kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts