vrijdag 12 juli 2019

Krijtbord winkel

Bekijk krijtborden Steigerhout. Snelle levering, Ruim assortiment! Gratis verzonden, snel geleverd! Voordelige design krijtborden in alle soorten en maten. Alle schoolborden vind je op beslist.

Onze krijtborden worden toegepast in kinderkamers, kantineruimtes, maar ook veel in horecagelegenheden. De vele opties zorgen ervoor dat er altijd een krijtbord is dat aansluit op uw wensen. Door een krijtbord te gebruiken, laat u altijd een onuitwisbare indruk achter.


Bij ons heeft u de keus uit verschillende soorten krijtborden , die elk hun eigen charme en karakter hebben. U kunt bij ons kiezen voor een krijtbord in een basisuitvoering, namelijk een krijtbord zonder lijst. Deze houten krijtborden zijn beschikbaar in diverse formaten en uitvoeringen.


Allen geschikt voor krijtjes en krijtstiften. Hier vindt u in duidelijke groepen de diverse soorten krijtborden en memoborden die wij u te bieden hebben.

Wij hebben het grootste assortiment krijtborden van Nederland. Uiteraard maken wij ook krijtborden op maat. Dit kan zowel met een lijst er omheen als zonder lijst. Diverse modellen voor Horeca en Detailhandel. Alles over Detailhandel vacatures Meer dan 300.


Een krijtbord is een echte must-have. Altijd scherp geprijsd én snel geleverd. Beschrijf de borden en pas het eenvoudig aan! Handig voor in de horeca maar ook tof in jouw winkel of zaak. Gebruik handige krijtstiften om jouw teksten te schrijven of kies voor gemakkelijke sjablonen.


Shop jouw krijtbord online of kom langs in onze showroom. Waarom is een krijtbord zo belangrijk? Wie zijn krijtbord netjes kan schrijven met een strakke boodschap, heeft zoveel meer kans op hogere omzet.


Met de juiste teksten en tekeningen op mooie krijtborden kun je goede reclame en meer omzet maken (schrijf je in voor de nieuwsbrief voor tips). Op zoek naar een mooi getekend krijtbord ? En levering was perfect op tijd.

Bestel direct of ontvang persoonlijk advies! Schoolborden van alle merken op beslist. Chalked maakt unieke krijtborden. Voor kantoorpanden, evenementen, winkels , restaurants én bruiloften! Handlettering workshops vanaf €p.


Steeketiketten of krijtborden voor in de winkel koop je bij Alflora. Wij zijn dé hardware specialist voor tuincentra, kwekers en bloemisten. Koop krijtbordreiniger in de winkel.


In de winkel kun je speciale krijtbordreinigers kopen om je krijtbord mee schoon te maken. Deze kun je kopen bij veel warenhuizen en kantoorboekhandels. Sommige reinigers uit de winkel zijn op waterbasis en al gemengd.


Deze worden verkocht in een spuitfles met een spuitmond op de dop van de fles. Kies een stijl voor etikettering die geschikt is voor uw activiteit en de sfeer in uw handelszaak. Ondernemingen in de horeca moeten zowel binnen als buiten hun prijzen afficheren leesbaar en zichtbaar voor het public.


Elk krijtbord van Signerie komt in vele soorten en maten. Zo vindt u er onder andere het magnetisch krijtbord , krijtstickers magnetisch, krijtstoepborden en het krijtbord steigerhout. Krijtbord op maat bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts