dinsdag 30 juli 2019

Radiografische klok

Verfraaien van uw huis met Klokken. Ruim assortiment online bestellen! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Een radiografische klok bestaat uit een kleine antenne voor het oppikken van het radiosignaal en een elektrisch circuit om het signaal te vertalen in de tijd en deze weer te geven. U heeft geen omkijken meer naar deze radio gestuurdeklokken. Alleen een batterij is nodig.


Werkt op de seconde nauwkeurig. Stelt zichzelf in op zomer- en wintertijd. Grote radiografische klok met tijdsweergave en alarm met snooze functie.


Deze klok is voorzien van een radiografische verbinding. Dit betekend dat klok verbinding maakt met de atoomklok in Frankfurt of een satelliet en hiermee altijd de juiste tijd ophaalt. Het in stellen van de zomer- en wintertijd is hierdoor niet meer nodig en gaat volledig. Deze ontvangt de tijd via een radiografisch signaal - het DCF-signaal - vanuit de atoomklok in Frankfurt.


Daardoor wijkt een radiografische klok nooit meer dan enkele milliseconden af van de tijd. Met een radiogestuurde klok , ook wel DCF- klok genoem ben je dus verzekerd van een nauwkeurige weergave van de tijd. Weergave van weekdag in talen (Nederlands-Engels-Duits-Spaans-Frans-Italiaans-Deens en Russisch)-datum-tijdzone en binnentemperatuur. Om op te hangen of neer te zetten. AQ2Merk: ComforthulpmiddelenRa.


Radiografische klok

Groot assortiment radio controlled klokken op voorraad. Klok kopen Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur? Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt. Plaats een nieuwe batterij (een batterij is leeg wanneer de spanning onder de volt zakt. Soms wordt v genomen, maar dat is afhankelijk van toestel tot toestel).


De meeste klokken synchroniseren keer per uur. Het enige nadeel aan een radiografische kalenderklok is dat deze een signaal moet ontvangen om de tijd te kunnen weergeven. Is de kalenderklok omringt door elektrische apparaten of staat deze in het midden van een gebouw, omringt door veel muren, dan kan het voorkomen dat de radiografische klok het signaal niet kan opvangen.


Radiografische klok

Een wandklok moet mooi zijn – anders hangt niemand ’m op. Kijk eens naar deze radiografische klok in hout-look: de grote, witte wijzerplaat krijgt door de houtachtig aandoende behuizing een warme en contrastrijke uitstraling. Dat deze klok er prachtig uitziet, is voor ons niet genoeg.


De Radiografische Klok met temperatuurweergave is ideaal voor ouderen. Als een DCFklok met digitale uitlezing toch geen goede tijd weet te vinden dan is de ontvangst in de buurt van de klok waarschijnlijk gestoord door bijvoorbeeld een ouderwetse beeldbuis TV die aanstaat. De TV lijnfrequentie van 15. Hz heeft een harmonische die dicht tegen de 7kHz aanligt en dus de ontvanger in de klok makkelijk plat legt.


Radiografische klok

Volgens ons zit deze klok in de verkeerde tijdzone. Het lukt ons op geen enkele manier om deze klok op de juiste tijd te zetten. Ten slotte kunnen veel klokken de datum, de maan de weekdag en de maanstand aangeven. De aanduiding daarvan is meestal met cijfers of letters achter een venstertje.


Klokken met een slinger of onrust zijn gewoonlijk analoog. Een digitale klok geeft de uren en de minuten, en soms ook de seconden, als getallen weer. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts