maandag 8 juli 2019

Spiegel met rvs lijst

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Mooie industriële spiegel rvs bij Sfeer. Grote voorraad industriële meubelen!


Ontdek een ruime selectie decoratieve spiegels op Sfeer.

Altijd de nieuwste trends. Bestel nú snel uw Lijsten. Creëer uw eigen spiegel door hem in een RVS geborstelde lijst te plaatsen. U kunt bij ons om vrijwel iedere spiegel een maatwerk lijst laten fabriceren.


Een spiegel met een RVS omlijsting en voorzien van een planchet, hoe handig is dat! Hierdoor is de spiegel goed beschermd en het zorgt voor een industriële uitstraling. De open ruimte tussen de spiegel en het planchet is 18cm.


De spiegel is 100cm breed en 70cm hoog.

Stoere en moderne RVS lijst met spiegel. Roestvrijstaal ( RVS ) is al jaren een zeer populair materiaal. Niet alleen vanwege de voordelen in gebruik, de naam zegt het al: het materiaal is roestvrij, maar ook vanwege de industriele en strakke look dat die materiaal uitstraalt. Wij vinden de Bettola moderne roestvrijstalen lijst dan ook echt een. Spiegel met geborstelde RVS lijst.


Barletta spiegel : sfeervol en betaalbaar. Daarnaast is de spiegel met lijst ook nog eens erg betaalbaar! Kiest u dan een RVS spiegel ! Deze RVS spiegels kunnen zeer goed gebruikt worden in ruimtes waar gewone spiegels te breekbaar zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan uitgaanscentra, kleedkamers bij sportverenigingen en openbare gelegenheden.


Door het RVS zijn deze spiegels zeer sterk. Ook kunt u bij ons kiezen voor een normale spiegel met een mooi RVS frame. Hoe je spiegels van metaal met touw ophangt, is afhankelijk van de vorm van de spiegel.


Bij een ronde spiegel is het leuk om het touw om de gehele rand van de spiegel bevestigen, bij een rechthoekige rvs spiegel kun je het touw bijvoorbeeld alleen om de hoeken binden. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Met lijst (8) Zonder lijst.

Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen! Groot aanbod kasten online. Torino spiegel met stijlvolle RVS look.


Deze unieke spiegel met lijst beschikt over een RVS look en kun je werkelijk in iedere ruimte ophangen. Op welke plek je de spiegel ook ophangt, iedereen zal even blijven kijken om de spiegel met lijst te bewonderen. De lijst is samengesteld uit een RVS plaat, welke met behulp van een lasersnijmachine zijn geproduceerd. Aan de achterzijde van de design spiegel vindt u een stabiele ophanging. Bony Design levert bevestigingsmateriaal mee bij haar Dutch design spiegel.


Aluminium met LED verlichting Bent u op zoek naar een eenvoudige tijdloze spiegel met LED verlichting, kies dan voor de Sanilux Mirror spiegel van 120cm breed. De geïntrigeerde LED strip dat in het midden bovenaan de spiegel zit is gekoppeld met een schakelaar aan de zijkant van de spiegel. Wij kunnen op deze manier de lijst met de benodigde sponningdiepte en juiste breedte selecteren, welke afhankelijk is van de dikte en de maat van het kunstwerk of spiegel. Het voordeel is ook dat in het geval u een lijst met passe-partout kiest u zelf niet hoeft te rekenen. Een spiegel is een weerspiegeling van je woonstijl waar je alle kanten mee op kan.


Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage. Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts