donderdag 18 juli 2019

Observatiespiegel

Spiegels voor buitenterrein, winkels, magazijnen. Zet u fiets altijd droog neer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ronde, platte observatiespiegel om bv. Uit voorraad leverbaar bij JekaShop!

De spiegel is vervaardigd uit acryl en kan aan een plafond bevestigd worden. Afneembare rubberen pakking aan de rand van de spiegel. Spiegel, veiligheidsspiegel, observatiespiegel , diefstal. De spiegel zorgt ervoor dat je eenvoudig een beter overzicht kan houden in grotere ruimtes. Voorkom diefstal en ongevallen.


Houd de achterkant van je winkel of de blinde hoeken van je magazijn in de gaten met de observatiespiegel. Met deze observatiespiegel van het merk Safety 1st kan je heel eenvoudig je kindje in het autostoeltje op de achterbank in de gaten houden terwijl je toch goed op de weg kunt letten.

Bevestig de spiegel simpelweg met een zuignap op de ruit of met een clip op de zonneklep en je hebt altijd goed zicht op je kindje. Veiligheidsspiegels voor verkeer, winkel, magazijn. Verbeter het zicht in magazijnen, winkels of op straat dankzij onze observatiespiegels. Vind hieronder voor elke situatie de juiste observatiespiegel. Een observatiespiegel is ideaal voor toezicht en controle voor zowel binnen als buiten.


Bijvoorbeeld in winkels, magazijnen of bedrijfsterreinen. Met een panoramaspiegel heeft u een nog breder beel deze wordt veel gebruikt bij nauwe gangen, dode hoeken en verkeerswegen. Handige observatiespiegel gemaakt van acrylglas, alleen geschikt voor binnengebruik.


Ideaal voor het voorkomen van diefstal en ongelukken. Zo licht als een veertje, extreem slagvast en een groothoek effect voor betere zicht. Te monteren aan platte oppervlakken met de bijgeleverde beugel.


OBSERVATIESPIEGEL ROND ⌀ cm. Hij is geschikt voor een maximale gebruiksafstand van meter. Vooral in winkels of ontvangstruimtes worden deze spiegels veel toegepast om bijvoorbeeld winkeldiefstal te verminderen of een oogje in het zeil te houden.


Bekijk ons ruime assortiment en bestel alles voor uw magazijn of kantoor.

Observatie- en inspectiespiegels kopen? Gemaakt van RVS (roestvast staal) dus bestand tegen roestvorming. Daarnaast is RVS een zeer hard materiaal dat garant staat voor een lange levensduur. Met deze beugel is de spiegel in elke gewenste hoek instelbaar voor een goed zicht. De EC-RS observatiespiegel is gemaakt van acryl en is meer slagvast dan glas.


Ronde observatiespiegel gemaakt van acrylglas. Geleverd met magnetische houder. Lichtgewicht, slagvast en een behuizing van ABS-kunststof. Zowel geschikt voor binnen als buitengebruik. Beschikt over een wide-effect wat zorgt voor een grotere kijkoppervlak.


Een handige observatiespiegel om het overzicht van jouw eigendommen te bewaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts