donderdag 11 juli 2019

Kunststof primer spray

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet.


Kunststof primer in spuitbus van SprayMax is een 1-componenten plastic primer die zeer snel droogt.

SprayMax kunststof primer in spuitbus is de beste hechtlaag voor autolak op de kunststof onderdelen van o. Hierbij is een lichte, dunne en gelijkmatige spuitlaag plastic primer al voldoende voor een optimale. MoTip plastic primer voor plastic onderdelen. Het aanbrengen van een dunne nevellaag is al voldoende om de hechting op kunststof delen te verbeteren. GAMMA spuitlak primer wit 4ml is een goed dekkende grondverf spuitlak.


De lak hecht optimale aan de afwerklaag op hout, metaal, de meeste harde kunststoffen en keramische materialen. De primer is geschikt voor moeilijk te schilderen voorwerpen zoals spijlen, buizen en rotan.

Deze spuitlak is zowel binnen als buiten te gebruiken. Wij zorgen ervoor dat je de juiste grondverf kunt bestellen, waarmee je de ondergrond goed kunt voorbereiden. En heb je vragen over de primer voor kunststof of een van onze andere producten? Flexa grondverf voor kunststof wit 750ml is een matte hechtprimer voor harde kunststoffen voor binnen en buiten op basis van speciale bindmiddelen. Dan is een kunststof primer aanbrengen een must.


Werd de oppervlakte voorheen al eens beschilderd? Kunststof verven zonder primer kan dus, maar enkel en alleen in die situatie. Sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. Motip plastic primer spuitbus 4ml.


MoTip Hechtprimer voor Kunststoffen heeft een uitstekende hechting en is,zonder schuren, overspuitbaar met alle laksystemen. Primer voor kunststof te schilderen online kopen bij Verfwebwinkel. Vandaag bestel morgen in huis!


Het product zorgt door zijn unieke samenstelling voor een sterk verbeterde hechting. De nieuwe samenstelling zorgt ervoor dat Plasto Primer op moeilijke ondergronden een vele malen betere hechting zal geven. Zowel kunststof meubels als voorwerpen met een kunststof toplaag kunnen met de primerspray worden voorbewerkt.

Hij vormt een laag tussen het materiaal en de uiteindelijke verf. Deze kleurloze speciale primer werkt oneffenheden moeiteloos weg en voorkomt verzachting van het kunststof basismateriaal. De kunststof primer van edding garandeert bovendien uitmuntende hechting en zorgt voor een perfecte glans.


Plus: de primer stelt je in staat om de edding permanent spray in elke lakkleur spaarzaam aan te brengen. Primer is te gebruiken op hout, metaal en kunststof. Naast het licht opschuren van de kunststof zorgt primer ervoor dat het verf niet gaat bladderen en het voor lange tijd goed blijft zitten. Je kunt primers uit pot en in een spuitbus krijgen.


Met een spray grondverf is het noodzakelijk om een mondkapje te gebruiken. En het liefst ook een veiligheidsbril om je ogen te beschermen. Bestel hier eenvoudig kunststof primer in de aanbieding.


Door de diversiteit in kunststoffen kan het lastig zijn deze onderdelen goed te primen. Het is daarom belangrijk dat u een goede primer heeft die het mogelijk maakt dat u het materiaal goed kunt overschilderen. Innotec heeft hiervoor een tweetal kunststof primers ontwikkeld die op nagenoeg alle kunststoffen een goede hechting heeft en geeft.


Kwalitatief hoogwaardige, sneldrogende hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten. Grondverf en primers voor kunststof direct bestellen! De kunststof primers uit ons assortiment worden in onze eigen kleurmakerij op kleur gemaakt en zijn vaak uit voorraad leverbaar, waardoor u bestelling vaak al de volgende dag kan worden afgeleverd.


Zie hieronder alle grondverven voor buiten gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts