dinsdag 9 juli 2019

Extra grote kussenslopen

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Grote collectie kussenslopen vind je hier! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.


Kies de juiste kussensloop of kussenhoes voor een fijne nachtrust voor uw cliënten of gasten.

U vindt een ruim assortiment kussenslopen in onze online textiel webshop. Onze standaard witte kussensloop is uit voorraad. Bedrukt Donkerblauw kleur. Kussensloop in satijnkatoen, Paillettes LA REDOUTE INTERIEURS.


Mooi effect en grote zachthei bedlinnen in zuiver satijnkatoen. Chique print voor een elegante stijl. Het klassieke ‘Pied-de-poule’ dessin in combinatie met de speelse grote ruit in blauw geeft dit tijdloze ontwerp een verrassende twist.

De garen geverfde kwaliteit geeft het dekbedovertrek en de bijbehorende kussenslopen een extra za. Door het gebruik van extra lagen stof voorkomt u dat transpiratievocht in het hoofdkussen zelf trekt. Styling met kussenslopen. Nieuwe kussenslopen kunnen uw slaapkamer een kleine transformatie geven.


Check welke afmetingen je hoofdkussen heeft, zodat het kussensloop er goed omheen past. Het materiaal hangt af van je persoonlijke voorkeur. Katoen ademt goe flanel is lekker warm en katoensatijn is heerlijk zacht en soepel.


Ze vormen zich gemakkelijk om jouw kussen heen en blijven daarom altijd heel goed zitten. Met onze kussenslopen van katoen geef je je bed de uitstraling die jij wilt. En zo kies je zelf de sfeer van je slaapkamer. Ga bijvoorbeeld voor extra rust en kies voor een kleur die ook voorkomt in het dekbedovertrek. Deze kleur krijgt dan extra aandacht.


Kussenslopen van diverse materialen en in uiteenlopende trendy ontwerpen. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.

Ontdek ons unieke assortiment kussenslopen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Voordelig online kussenslopen kopen.


Dat een kussensloop goedkoop moet zijn, staat buiten kijf. Bij ons vindt u kussen slopen en kussen hoezen in alle soorten en maten. Online een kussenhoes kopen of een kussensloop bestellen voor de laagste prijs doet u bij hetlinnenhuis. Binnen ons grote aanbod zit er ongetwijfeld iets voor u tussen. Aantrekkelijke aanbiedingen op kussenslopen.


Alle kussenslopen zijn bij Beter Bed zeer scherp geprijsd. Zo betaal jij nooit te veel voor je nieuwe kussensloop. Zo kun je gemakkelijk switchen tussen verschillende looks in je slaapkamer. Onze kussenslopen zijn in verschillende maten leverbaar.


Regelmatig breiden wij onze collectie losse kussenslopen uit. De kussenslopen zijn verkrijgbaar in katoensatijn of in knisperend percal. Het overtrek is dubbelzijdig bedrukt en op beide kanten zijn Winnie The Pooh en zijn vriendjes afgebeeld. Zowel het dekbedovertrek als het extra grote kussensloop zijn dicht te ritsen.


Specificaties: Kleur: multicolor Geslach. Je kunt online een kussensloop kopen, daar hoef je de deur niet voor uit. Kijk goed naar de verschillende dessins, kleuren en ontwerpen die er beschikbaar zijn.


Het is bijvoorbeeld een goed idee om kussenslopen in meerdere kleuren met elkaar te combineren. Niet alleen expertise over verkoop van de producten maar vooral ook een diepere kennis over het produceren en distribueren van huishoudtextiel. Gewoon omdat research en product development en het begeleiden van productie-runs voor grote internationale postorder bedrijven in tijden voor de shop dagelijks werk was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts