vrijdag 19 juli 2019

Sudwest grondverf

Sudwest grondverf

Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. SUDWEST ALLGRUND VERGELEKEN MET ANDERE HECHTPRIMERS. De sudwest all-grund hechtprimer is na droging overschilderbaar met alle typen lakken, dus zowel één-component als twee-componenten watergedragen en synthetische lakken. Sudwest is al sinds jaar een begrip als er een superieure hechting nodig is op bijna alle ondergronden.


De naam is praktisch een legende en de eigenschappen zijn zonder meer uniek en nog nooit nagemaakt. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Deze unieke eigenschappen zijn o. Vóór 23:bestel morgen in huis! Na droging is deze primer. Grondverf kopen bij Praxis.


Wil je jouw interieur van een nieuwe lik muurverf of lak voorzien? Vergeet dan niet eerst een laag grondverf aan te brengen. Hierdoor worden oneffenheden opgevuld en hecht de aflakverf beter op het te schilderen. Het heeft veel van dezelfde eigenschappen maar deze primer is op waterbasis in plaats van oplosmiddelhoudend alkyd. Hiermee mogen professionele schilders binnen schilderen (dit mag officieel niet meer met alkyd).


Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Allgrund heeft een extreem goede reputatie vanwege de combinatie van zijn grote hechtkracht en de veelzijdigheid van ondergronden waar het product op aan te brengen is. Eigenlijk doet geen schilder zonder All-grund. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Sudwest staat naast kwaliteit ook voor een eenvoudige verwerking, enorme dekkracht en een gunstig verbruik. Ga je met een Sudwest verf of Sudwest primer aan de slag, dan weet je dus zeker dat je snel en efficiënt kunt werken en een mooi strak resultaat bereikt. Bestel jouw Sudwest producten eenvoudig bij verf. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Dit product heeft veel van dezelfde eigenschappen maar zoals te verwachten is bij een oplosmiddeldhoudend product, wordt de grondlaag die zich vormt harder, dan bij bij een hechtprimer op waterbasis.


All-Grund Kis een primer van Südwest. Sudwest Allgrund is een oplosmiddelhoudende universele roestwerende hechtprimer voor o. Geschikt voor vele ondergronden en is overschilderbaar met alle mogelijke verfsystemen. De belangrijkste doel van grondverf is hechting van de volgende laag.


Bij grondverf op hout gaat het echter ook om laagdikte aan te brengen. De grondverf zorgt er voor dat de gewone verf niet in het hout trekt. De bestanddelen van grondverf zijn grover dan van ‘gewone’ verven waardoor ze op het hout blijven staan.


Een universele roestwerende hechtprimer. Roestwering voor ijzer en staal. Enkele kunststoffen zijn niet overschilderbaar, zoals PP en PE. Bij twijfel wordt een proef aanbevolen. Daarnaast is de allgrund hitte bestendig: tot ca.


Sudwest allgrund is een roestwerende hechtprimer en ideaal voor o. Daarna moet er eerst nog een grondVERF op voordat je gaat lakken. All Grund is een 1K hechtprimer met corrosiewering. Kan je spuiten of rollen met een speciale roller.


Sudwest grondverf

Is overschilderbaar met een lak zonder eerst nog een grondverf op te zetten. In beide gevallen geen schuimroller gebruiken, maar die voor 2K verven zijn geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts