dinsdag 23 juli 2019

Floatglas prijzen

Kijk voor afwerking bij glasbewerkingen. Er is al blank enkel floatglas vanaf € 1- per m2. De prijzen variëren eveneens naar gelang u de glazen laat bewerken. Zo kunnen sommige fabrikanten hier figuren in rollen, of een bepaalde afbeelding of patroon in een raam etsen. Dit laat de prijzen verhoudingsgewijs sterk stijgen.


In onderstaand tabel vindt u een indicatie van prijzen voor blank floatglas zonder bewerking in verschillende diktes.

Kijk hier voor ons assortiment en bestel online bij GlasStore. Voor welke doeleinden wordt floatglas nog gebruikt. Floatglas wordt gebruikt voor meerdere doeleinden. Eigenlijk zijn alle zaken waarbij de isolerende waarde van glas geen rol speelt geschikt om dit glas te plaatsen.


We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Met enkel glas kan je prima een tafelblad maken. Het wordt geproduceerd door gesmolten glas over een bad gesmolten tin te laten lopen en vervolgens langzaam te laten afkoelen. Zo ontstaat een vlakke glasplaat, waar isolerende coatings op kunnen worden aangebracht.


Op deze pagina treft u alle mogelijkheden voor enkel glas, inclusief prijzen.

Het glas, dat een kleiner soortelijk gewicht heeft dan tin, blijft perfect op diens oppervlak drijven. Vandaar de benaming floatglas (=drijvend glas). Let er op dat de randen van het float glas niet zijn afgeron oneffen en daardoor scherp. Door het enkel glas plat poly te laten slijpen verdwijnen de scherpe randjes. Geslepen enkel glas is ook verkrijgbaar op Glaswebwinkel.


De getoonde prijs van enkel glas is inclusief BTW, verwijderingsbijdrage en energietoeslag. Online glas bestellen bij Glaskoning werkt heel eenvoudig. In een aantal eenvoudige stappen bestelt u precies het glas dat bij u past.


Enkel glas, ook wel floatglas genoem is één enkele glasplaat. Enkel floatglas is in enorm veel verschillende samenstellingen verkrijgbaar. Glasdiscount heeft de meest voorkomende samenstellingen in het assortiment opgenomen. Een welbekende term binnen de glaszetter wereld is floatglas.


Deze glassoort is zeer speciaal door de productiemethode en de uitstekende isolerend eigenschappen die het glas daardoor heeft meegekregen. Ook wel enkelglas genoem floatglas wordt geproduceerd door de grondstoffen: zan kalk en soda onder hoge temperaturen te smelten. Kenmerkende eigenschappen van dit glas zijn: doorschijnen doorzichtig en sterk. De eigenschap blank houdt in dat het gewoon doorzichtig is en dat er bij de fabricage geen kleur is toegevoegd.


De overige soorten floatglas (afwijkende dikte en kleuren) en enkele beglazing waaraan bewerkingen verricht dienen te worden kunnen uiteraard in een kort tijdsbestek uitgeleverd worden. De meest gangbare glasdikte in de woningbouw is mm.

Ongeharde glazen legplanken zijn alleen mogelijk wanneer er heel weinig gewicht op komt te staan. Wanneer je een glazen legplank nodig hebt voor zware artikelen, kan je het beste bij gehard glazen legplanken op maat kijken. U hebt de keuze uit verschillende soorten floatglas. Is inbraakwerend floatglas bijvoorbeeld iets voor u? En bent u op zoek naar een glaszetter voor het installeren van nieuwe beglazing?


Onze glaszetters staan u graag te woord indien u vragen heeft over de levertijden en de prijzen van de diverse glassoorten als enkel glas. Wij bieden voordelige enkel glas prijzen , maar ook een prima service. Enkelglas kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Helder enkel glas ( float glas ) in € 17per m2. Het glas bestaat logischerwijs uit één glasplaat en kan in verschillende diktes worden gemaakt.


Vanwege de transparantie en omdat het glas perfect vlak is, kan het direct worden toegepast voor verschillende doeleinden binnenshuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts