dinsdag 30 juli 2019

Jansen plamuur productinformatie

Jansen plamuur productinformatie

Janzen for Body, Bath en More. Voor 20:bestel Morgen in huis! Kies uit producten vanaf € 190. Bestel simpel en snel jouw klusaccessoires. Jansen lakplamuur is een traditioneel, vertrouwd en uiterst betrouwbare plamuur.


Jansen plamuur productinformatie

De lakplamuur heeft de volgende indrukwekkende eigenschappen: het plamuren van grote vlakken is geen probleem, plamuren zonder te schuren (door het na te trekken met een schoon plamuurmes), het is zelfs mogelijk om met deze lakplamuur tot wel vijf lagen per dag te plamuren (ook nat in nat) en de laagdikte kan max. Jansen Synthetische Lakplamuur bestellen bij Verfwinkel. Heb je een vraag over deze plamuur of een van onze andere producten? Jansen Acryl Snelplamuur is een watergedragen dispersie plamuur , direct toe te passen in spijker-,schroef- en nietgaatjes.


De plamuur is zeer sneldrogend en universeel overschilderbaar met watergedragen en 1-komponenten oplosmiddelhoudende verven. Daarna verdere grond- en aflakken aanbrengen. Daar buitenhout onder sterke invloed staat van weersomstandigheden en temperatuurswisselingen, is uitzetten en krimpen van, in het bijzonder, zacht hout onvermijdelijk. Het plamuren van grote vlakken is geen probleem, het is zelfs mogelijk tot wel lagen per dag te plamuren , ook nat in nat!


Bij het aanbrengen van een hogere laagdikte adviseert Vista Jansen Acryl Feinspachtel of een 2-K vulmiddel. Ook diepere gaten laten zich probleemloos vullen. De lakplamuur kan gebruikt worden voor het plamuren van kleine en grote vlakken, en het is mogelijk om te plamuren zonder te schuren (door het na te trekken met een schoon plamuurmes).


Jansen Ahrweissal lakplamuur is de vertrouwde, ouderwets goede, synthetische Jansen - plamuur voor het verkrijgen van gladde oppervlakken op kozijnen en deuren in binnen- en buitensituaties. Toepassing Voor het verkrijgen van gladde, ook grotere oppervlakken, als deuren, panelen, kozijnen en andere oppervlakken van hout en metaal. Hecht op nieuw hout en geschuurde bestaande verflagen. Overschilderbaar met alle verven. Jansen Snelplamuur Jansen Snelplamuur is een sneldrogende plamuur voor het herstellen van oneffenheden in hout.


Een product voor de professional en d. Niet geschikt voor grotere reparaties, gebruik voor grotere reparaties polyflilla 3plamuur. Jansen Ahrweilit lakplamuur Jansen Ahrweilit lakplamuur voor het verkrijgen van gladde oppervlakken op hout, metaal en oude pleisterlagen. Binnen- en buitensituaties. Buiten dient de plamuur zo snel mogelijk te worden afgelakt. Geschikt voor herstellen van oneffenheden in hout of het vullen van spijker-, schroef en nietgaatjes.


Categorieën: Productinformatie. Jansen Acryl Lakplamuur (vroeger genaamd: Jansen Ahrweilit Spachtel) is een watergedragen lakplamuur. Plamuur Jansen Ahrwellt Spachtel Weiss. Na droging dient binnen korte tijd te worden overgeschilderd.


De Acryl Lakplamuur heeft een gladde afwerking. Nieuwe pleisterlagen Bevatten nog veel vocht, eerst laten drogen. De ouderwets oliehoudende Jansen Lakplamuur staat bekend om zijn betrouwbare eigenschappen en gebruiksgemak.


Niet alleen zijn grote vlakken geen probleem, het is zelfs mogelijk tot lagen per dag te plamuren. De plamuur wordt gekenmerkt door de zachte structuur en lichte verwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts