vrijdag 26 juli 2019

Vijverbak op maat

Vijverbakken vanaf € 4online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Deze HDPE- vijver bak van 2.

HDPE (High Density Poly Ethyleen) kunststof platen. De webshop voor uw op maat gemaakte (zwem)vijver! Wilt u een mooie vijver in uw tuin? Denk dan eens aan een vijver op maat.


De vijver op maat wordt voor u op maat geproduceerd. Bij de vijvers op maat kijken wij naar uw eisen en wensen en pas daarna gaan wij de vijver op maat produceren. Of het nu gaat om relatief kleine vijverbakken voor de semiprofessionele markt of grote vijverbakken voor professionele viskwekers, KLV maakt voor elke specifieke behoefte en toepassing de juiste vijverbak.


De mogelijkheden lopen zeer uiteen.

De constructie is voldoende sterk om de krachten van de water- en grond druk op te vangen. EPDM-folie op maat gemaakt. Hebt u een vijver met allemaal strakke lijnen dan is het mogelijk om een 3D-foliehoes op maat te laten maken, gemaakt in de fabriek. Welkom op kunststofvijverbakken.


Wij zijn specialist in het vervaardigen van kunststof vijverbakken in allerlei formaten. In onze webshop vind u standaard formaten van zowel grote als kleine vijverbakken. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor maatwerk.


Op basis van uw wensen produceren wij dan een vijver op maat. Voorgevormde vijvers van kunststof zijn ook erg populair. Ook hier bespaart u veel tijd bij de aanleg van de vijver. Het nadeel van dit soort vijver bakken is dat u ze niet op maat kunt laten maken.


U zult dus moeten kiezen uit de aangeboden mogelijkheden door fabrikanten. Als u de maat van uw vijver goed heeft ingemeten kunt u deze maten invoeren in onze 3D vijvercalculator. Nadat de betaling binnen is gekomen zal uw opdracht binnen ca. Als uw vorm van de vijver er niet bij zit, kunt u contact met ons opnemen zodat we een passende offerte kunnen maken.


Kunststof vijverbak (hdpe) op maat gemaakt. Wij maken uw kunststof vijverbakken op maat.

HdPE-vijvers zijn kant en klare vijverbakken voor o. Gezocht vijverbak , liefst minimaal meter lang op 50m breed diepte minstens 50cm vraagprijs niet hoger dan 50euro. Zeer geschikt als koivijver, visvijver, plantenvijver, zwemvijver, etc. Koop en verkoop vijverbak eenvoudig op 2dehands Lokale aanbiedingen - Voor iedereen een voordeel.


Wat echter ook mogelijk is, is online een voorgevormde vijverbak bestellen. Alle vijverbakken die je in onze webshop kunt kopen zijn gemaakt van robuuste en waterdichte materialen. Je kunt bij ons kiezen uit een grote hoeveelheid voorgevormde vijverbakken die variëren in vorm en waterinhoud.


HDPE vijver 4x 2x 1hoog, op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts