maandag 8 juli 2019

Foto decor

Vind foto s afdrukken het nu op Kensaq. Zet dit decorstuk op tafel, ga er achter staan en maak een foto. Een foto op aluminium is bijvoorbeeld erg geschikt als wanddecoratie in een stoer of industrieel interieur. Ook is deze geschikt voor buiten, net als de foto op plexiglas.


Bij de foto op hout wordt gebruik gemaakt van hout met het EFC keurmerk.

Welke soort wanddecoratie je ook kiest, je krijgt altijd een gratis ophangset meegeleverd. Bij DECO - FOTO vind je een gevarieerd online aanbod unieke en betaalbare schilderijen, voor bij u thuis of op kantoor. Ik kan u helpen met het vinden van de juiste wanddecoratie die bij uw interieur het beste past. De collectie van mijn digitaal bewerkte foto ’s is gemaakt van uitsluitend eigen materiaal, tenzij het een opdracht betreft.


Met een foto op hout creëer je een originele en persoonlijke look in jouw interieur. Heb jij een favoriete foto waar je elke dag wel naar zou kunnen kijken? Bijvoorbeeld van je gezin, je huisdier, een mooi portret, trouwdagfoto of een foto van een geweldige reis?


Dan is dit een mooie foto om op hout af te laten drukken.

B-original decor levert decors en rekwisieten voor jouw event, van concept tot uitvoer. Je kunt bij ons terecht voor het huren van themadecoraties, maar ook om een specifiek decor te laten ontwerpen en produceren. Dan ontvang je de foto op plexiglas morgen al in huis!


Foto op plexiglas of witte coating. Bij Bestdeco wordt jouw foto op plexiglas rechtstreeks aan de achterkant geprint op een laag plexiglas met een dikte van mm. Want hierdoor worden de kleuren niet alleen rijker, maar krijgt de foto ook een diepte-effect. Onze passie bestaat uit het creëren van creatieve, unieke en betoverend mooie fotoproducten die perfect in ieder interieur passen. Wil jij een foto op aluminium bestellen zodat deze kan schitteren als wanddecoratie in.


Decor -schouw foto Erwin Olaf. Laat je waardering blijken door te doneren, te tweeten. Bij particulieren is ons gepersonaliseerde fotobehang van eigen foto populair en de betaalbare standaardmodellen van bekende merken als Komar fotobehang.


Ook hebben we vele mensen blij gemaakt met fotobehang op maat uit onze foto collectie voor slaapkamer, woonkamer en kinderkamer. Laat je foto vergroten op prachtige materialen, van foto op canvas of hout tot acrylglas of aluminium. Een schaar om de foto uit te knippen en twee penselen. Een spateltje om de foto op het hout glad te strijken. Ik gebruikte trouwens een pasje van een winkel waar ik nauwelijks kom #128521; Home deco varnish van de Action (€99) of Crea podge van de Action (€89).


Ik heb om te kunnen vergelijken beiden gebruikt.

Ik word graag op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en vrienden-voordelen van Soldaat van Oranje - De Musical en producent NEW Productions. Gedrevenheid en enthousiasme zijn de woorden die bij ons. Voor elk object word altijd eerst een schetsontwerp gemaakt.


Elk product is altijd uniek en altijd alleen voor u ontworpen en vervaardigd. Met ruim jaar ervaring komt dat ook altijd tot uiting in het product. Ballonnen doen het overigens ook erg goed op de foto. Slingers als bruiloft decoratie. Onze slingers zijn niet zomaar slingers.


Bij bijna alle verhuurbedrijven van themadecors is het brengen, opbouwen, afbouwen en ophalen van het decor bij de prijs inbegrepen. Let op: het kan zijn dat je bijvoorbeeld het decor van een tropische bar of bruine kroeg huurt, maar deze bars zijn vaak puur decoratief en werken niet echt. One Tree Planted“ en dus draag je met jouw bestellingen altijd een steentje bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts