donderdag 11 juli 2019

Etagere tafel

Etagere tafel

Met Onze Sierlijke Etagere Zijn Uw Hapjes Een Kunstwerk! Last Van Ruimtegebrek Op Tafel? Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel eenvoudig en snel online.


Bekijk ons unieke assortiment etageres. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Een originele oplossing als traktatie met kleine cupcakes, stukjes spekkoek of koekjes in plaats van grote taarten op tafel. De hoogte is 25cm, de plankjes zijn uitneembaar en op elke desgewenste positie in te klemmen. Het zwarte aardewerk schaaltje geeft subtiel een zachte toets aan het strakke uiterlijk van de etagère. Met de smaakvolle producten in dit pakket zet u in snel een mooi gevulde etagère op tafel.


Laat de visite maar komen! Houd het klassiek of ga los met de verschillende vrolijke Kerst dessins. Behalve alle essentiële spullen ook leuke kleinigheidjes om aan tafel al te beginnen met uitpakken.


Het merk heeft een ruim assortiment met etagères in verscheidene kleuren, formaten en designs. Echter hebben alle etagères iets met elkaar gemeen, en dat is de chique uitstraling. Toch hebben de etagères een tijdloze look en doen ze het altijd goed op tafel ! Hier onder zie je een aantal exemplaren uit de Riverdale collectie.


Op deze pagina vindt u een aantal etagères voor gebruik op tafel. Er zijn kant en klare etagères in verschillende materialen zoals porselein, melamine, rvs of leisteen. Er zijn ook etagères welke u kunt gebruiken om uw eigen (of onze) borden in te plaatsen. Grotere etagères voor gebruik op het buffet vindt u onder de knop buffet.


Gele etagere laags met witte stippen cm. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. Een etagere heeft vaak drie etages en daardoor heb je genoeg oppervlak om je creaties te presenteren.


Etageres zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ga je voor stijlvol, kies dan voor hout, porselein, keramiek of glas. Deze materialen zijn wat kwetsbaarder. Kies uit producten vanaf € 99. Gratis bezorgd in Harderwijk, Ermelo en Putten.


GeWoon Zilveren Etagere Leah - 42x20xHcm. Wil je de candy table of hapjes tafel een extra dimensie geven? Ga de hoogte in met deze prachtige kartonnen etagères! Deze schitterende etagères en displays zijn een leuke originele manier om jouw cupcakes, hapjes of traktaties echt in het oog te laten springen.


Etagere tafel

Gegarandeert dat je hoge ogen gooit bij jouw gasten. Hulp nodig bij het bestellen? Heel gezellig om een etagère met lekkere hapjes weg te zetten voor een feestelijke gelegenheid. Etagères zijn super handig en leuk. Ook erg handig om op tafel te zetten tijdens een etentje, als je niet veel ruimte op je tafel hebt.


Leg er een aantal bonbons en muffins op of gebruik ‘m voor lekkere sandwiches. Wilt u genoeg ruimte hebben voor al uw hapjes? Dan is een glazen etagère laags iets voor u! Op de verschillende niveaus kunt u vele grote en kleine lekkernijen kwijt. Zo zet u eenvoudig voldoende eten op tafel voor al uw vrienden en familie.


Een etagère met verschillende lagen is bijzonder efficiënt en ruimtebesparend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts