maandag 15 juli 2019

Ral 7016 spuitbus

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Maar ook op op sommige kunststoffen. Deze Ral kleuren van Color Extreme zijn standaardtonen.


Deze spuitbus ral lak is een professionele (auto)lak met een zeer hoge dek en vulkracht. Tevens is deze lak sneldrogend. De inhoud per spuitbus bedraagt 400ml. Deze ralspuitbus is geschikt voor verschillende doeleinden.


Dupli Color Acryl Hoogglans. Zeer sneldrogende acrylverf. Naast het feit dat wij iedere RAL -kleur in spuitbus kunnen leveren, heeft u ook de keuze uit hoogglans, zijdeglans of mat.


Ral 7016 spuitbus

Verven met een spuitbus gaat snel. Je kunt er moeilijk bereikbare plekken mee verven en onregelmatige oppervlakken egaal bedekken. Denk aan fotolijstjes, fietsen of houten tuinmeubelen. De MoTip spuitbussen en Motip primers zijn speciaal bedoeld voor herstelwerkzaamheden en verfraaiing van auto’s.


Dit is een professionele sneldrogende (auto)lak met een zeer hoge dek en vulkracht. Sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Autolak RAL spuitbus sneldrogend. Voor het behandelen van behandelde ondergronden zoals hout ,metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid.


RAL - SPUITBUS - AUTOLAK - RAL - SPUITBUSSEN - AUTOLAK - RAL KLEUREN. RAL verf in professionele 2-componenten spuitbus. Deze zijdeglans RAL - spuitbus kenmerkt zich in zijn geweldige dekking, duurzaamhei krasbestendighei weerbestendigheid en kleurvastheid.


Wij leveren spuitbussen autolak in alle gewenste kleuren. Onze bussen worden op kleur gemengd met professionele STANDOX autolak. Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner) en wordt daarna afgevuld met de gewenste lakkleur van STANDOX. De lak is ideaal voor moeilijk te schilderen oppervlakken zoals buizen, rotan, spijlen en dergelijke. De lak kan gebruikt worden op houtwerk, metaal, harde kunststoffen en keramische materialen.


Dat wil zeggen dat deze RAL kleur exact overeen komt. Het maakt onderdeel uit van de Ral -kleurencollectie. Deze hoogglanzende verf is krasvast en geeft je woning een compleet nieuwe uitstraling.


Spraymax spuitbussen 2K met Ral kleuren uit voorraad leverbaar Keuze uit: hoogglans, zijdeglans of mat. Alle ral kleuren leverbaar behalve de pearl, fluor en mattalic kleuren. Hiervoor zijn bij ons andere producten te bestellen. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen. Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL -kleurenwaaier.


Ral 7016 spuitbus

Kwalitatief hoogwaardige lak voor professioneel gebruik. Hier besteld u ral kleuren in spuitbus. Selecteer onder kleur de juiste kleur.


Deze kleur word dan speciaal voor u gemaakt en uitgevuld in een colorMatic spuitbus. Inhoud van de spuitbus is 4ml. Nu primer en blanke lak voor € 1per stuk, ipv € 295.


Geef hier uw keuze aan, daarna kunt u toevoegen in de winkelmand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts